HERBALIFE PRODUCTEN BESTELLEN - LEVERING TAXIPOST 24H IN HEEL BELGIE !
 
 

 Herbalife home index

Klanten Login:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Nog geen login?
Registreer hier!

 Herbalife

online bestellen Herbalife-webwinkel

 

 Herbalife afslanken

 Herbalife evenwichtig ontbijt

 Herbalife aankomen

 Energie/vitaliteit

Herbalife24

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Huidverzorging

 Skin Activator

 Aloe Vera

 Sinaasappelhuid

 Parfums

 

 In de kijker

 Online BMI berekenen

 Succesverhalen

 

 Bijverdienen met Herbalife

 
Blijf op de hoogte!
Schrijf U hier in voor
onze NIEUWSBRIEF
Email
Voornaam
 
 

 Voeding

 Tips

 Veel gestelde vragen

 Shake recepten

 Maaltijdplan

 

 Wie ben ik?

 Contact

 

 Nuttige Links

 Algemene voorwaarden

 Disclaimer

 Privacy

 
WIE BEN IK? ANJA AERTS
 
EVEN KENNIS MAKEN
Anja Aerts
Anja Aerts, Onafhankelijk Herbalife DistributeurAnja Aerts en collega'sAnja Aerts in Herbalife tenue

UW WELZIJN

 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur

Wolfsdonksteenweg 22

3201  Langdorp, BelgiŽ

Tel:  013 Ė 661967   /   0477 - 977383 

Rekeningnr. :
IBAN: BE08 7350 3626 1113
BIC: KREDBEBB
BTW 0886 496 064

info@uwwelzijn.be

 
VRIJBLIJVEND ADVIES >>>
U kan ons ook bellen of e-mailen
 

Hallo, ik ben dus Anja Aerts uit Langdorp. Ik ben verpleegkundige op de dienst oncologie en palliatieve zorg. Daarnaast ben ik ook actief in de zelfstandige thuisverpleging.

Mijn echtgenoot , ook actief in de zorgsector, die mag eten wat hij wil. Een echte ď doorjager ď zoals wij dat zeggen. Om jaloers op te zijn en ook een beetje frustrerend. Doch, door zijn laag gewicht en gebrek aan energie, voelde hij zich niet goed in zijn vel.

Op een dag besloot hij er iets aan te doen, ook al geloofde hij niet dat het effectief mogelijk was. Kris surfte op het internet op zoek naar ďaankomenĒ en ď energie ď. Zo kwam hij bij Herbalife terecht. Hij zag ook dat Herbalife je een zakelijke mogelijkheid biedt en dacht : ď Als dit bij mij werkt dan kunnen wij er veel anderen mee helpen ď.

Wij zijn dan samen de voeding gaan gebruiken. Hij naar aankomen, ik naar afslanken. Onze coach, diŽtiste van beroep, stelde voor ons een persoonlijk programma op, na een lichaams- en voedingsanalyse. Als je het programma correct volgt en je lichaam de tijd geeft om de tekorten weer aan te vullen, dan heb je resultaat, zei ze.

Na drie maanden was ik flink wat centimeters kwijt en mijn wederhelft aangekomen. Door zijn hoog energieverbruik was het een beetje zoeken om een juist voedingspatroon en programma te vinden. Maar de energie en vitaliteit, die we erbij kregen, is gewoonweg super. Vooral mijn man is na jaren van ď zwakte ď een ander mens geworden. De omgeving merkte dat ook en vroeg ons waar zij de Herbalife producten konden verkrijgen.

Het was dan ook niet moeilijk om de beslissing te nemen om zelf Onafhankelijk Herbalife Distributeur te worden en ook anderen te gaan helpen, naar een beter welzijn toe.

Onze interesse in welzijn is nu een passie geworden. Ondertussen heb ik, naast mijn huidige jobs, een eigen welzijnsbedrijf opgestart met de toepasselijke naam Uw Welzijn!

Gedurende een paar uur per week begeleid ik nu mensen naar een beter welzijn en ook een beter financieel welzijn toe. Het is fantastisch om met enthousiaste collegaís te kunnen samenwerken. Ook de waardering en voldoening, die je krijgt, zijn onbeschrijfelijk. Door het extra inkomen hebben wij nu een betere levenskwaliteit- en stijl..

Voor mij is het belangrijkste dat achter elke euro, die ik verdien, een tevreden persoon staat!

 

Vriendelijke groeten,

Anja, & collegaís

 

Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Gewichtsbeheersing-programma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variŽren.. 

 
Top
   
   

© Copyright Uw Welzijn | Onafhankelijk Herbalife Distributeur  | Alle rechten voorbehouden