Uw Welzijn - Hebalife België  
 
HERBALIFE PRODUCTEN BESTELLEN - LEVERING TAXIPOST 24H IN HEEL BELGIE !
 
 

 Herbalife home index

Klanten Login:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Nog geen login?
Registreer hier!

 Herbalife

online bestellen Herbalife-webwinkel

 

 Herbalife afslanken

 Herbalife evenwichtig ontbijt

 Herbalife aankomen

 Energie/vitaliteit

Herbalife24

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Huidverzorging

 Skin Activator

 Aloe Vera

 Sinaasappelhuid

 Parfums

 

 In de kijker

 Online BMI berekenen

 Succesverhalen

 

 Bijverdienen met Herbalife

 
Blijf op de hoogte!
Schrijf U hier in voor
onze NIEUWSBRIEF
Email
Voornaam
 
 

 Voeding

 Tips

 Veel gestelde vragen

 Shake recepten

 Maaltijdplan

 

 Wie ben ik?

 Contact

 

 Nuttige Links

 Algemene voorwaarden

 Disclaimer

 Privacy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

 
Herbalife officiŽle internationale website www.herbalife.com
 
1. Waarom moet je Formule 1 en de vezel en kruidentabletten samen gebruiken?
Omdat de vezel en kruidentabletten ervoor zorgen dat de darmen gereinigd worden en weer in topconditie komen, dan worden de voedingsstoffen beter opgenomen. 

2. Waarom heb je alle producten nodig? 
Als je snel veel resultaat wilt hebben, de producten versterken elkaars effecten. 

3. Hoeveel gewicht verlies ik gemiddeld per week? 
Dat verschilt per persoon.

4. Hoelang mag ik de producten blijven gebruiken?
Volg de adviezen van uw distributeur en u kunt het levenslang nemen. 

5. Als ik eenmaal ben begonnen, sta ik er dan alleen voor?
Nee. Ik begeleid u. Dat zit bij de prijs inbegrepen. U kunt mij altijd bellen voor advies, steun, vragen, etc. In het begin wil ik wekelijks even contact met u om te kijken hoe het gaat, om u te motiveren en te helpen. Stelt u hier geen prijs op, ook prima!

6. Waarom is het nodig om ongeveer 8 glazen water per dag te drinken ? 
Om het lichaam de mogelijkheid te geven de afvalstoffen af te voeren. 
Bij niet voldoende water drinken is het mogelijk dat u last krijgt van ontslakkingsverschijnselen. 

7. Ik gebruik reeds de shakes op basis van proteïne, waarom zou ik dan nog extra eiwit moeten nemen?
Voor het behoud van een goede gezondheid heeft het lichaam dus 1 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag nodig. Proteïne is essentieel voor elke cel van uw lichaam.  Als het lichaam niet beschikt over genoeg eiwitten voor herstel en onderhoud, onttrekt het dit aan het spierweefsel. Daardoor wordt het proces van de gewichtsbeheersing vertraagd, aangezien de spieren onze ‘vet-verbrandingsovens’ zijn. Terwijl het lichaam bezig is met gewichts-beheersing, is het de bedoeling de spiermassa intact te houden. Voor dat doel is het zeer belangrijk voldoende eiwit op te nemen, om het lichaam te helpen bij het behoud van het spierweefsel.

8. Ik hoorde dat je dit ook kan gebruiken om gewicht bij te krijgen, hoe zit dat?
Dat klopt, maar dan wordt het omgekeerd gebruikt. (Bij de maaltijd extra gebruiken.) 

9. Is het wel een veilige methode?
HERBALIFE is goedgekeurd in 70 landen, miljoenen tevreden mensen die Herbalife eten.

10. Wat kost het programma?
De kosten zijn afhankelijk van het door u te volgen programma. 
Onze persoonlijke verzorgingsproducten zijn zeer concurrerend qua prijs/kwaliteit verhouding. 

11. En wat gebeurt er als het niet bevalt?
Voor alle producten geldt 30 dagen een "niet goed, geld terug"-garantie. 

12. Wat kunnen sporters met Herbalife?
Topsporters besteden veel aandacht aan hun voeding om optimaal te kunnen presteren. Vaak hanteren ze ingewikkelde tabellen om hun voeding, de hoeveelheid koolhydraten en proteïnen en calorieën precies uit te rekenen. Herbalife blijkt een enorme uitkomst voor sporters. 
De voeding wordt snel opgenomen en stelt het lichaam in staat optimaal te presteren en om weer snel te herstellen, na een zware sportinspanning. Met name kracht -en duursporters zweren bij Herbalife!

13. Mensen zien bij mij de goede resultaten en willen ook beginnen. Waar kunnen ze de Herbalife producten kopen?
Herbalife is niet te koop in de winkel. Hebben mensen bij u in de omgeving belangstelling, geef me dan hun adres. Heeft u zelf interesse Herbalife producten te verkopen, neem dan contact op. 

14. Ik wil zelf ook Herbalife producten gaan verkopen. Hoe kom ik aan de nodige productkennis?
Doordat u zelf de producten gebruikt weet u zelf al wat ze voor u doen. Verder worden er op een groot aantal plaatsen in BelgiŽ wekelijks informatie -en trainingsavonden gegeven. Hier krijgt u uitgebreide product-informatie, alsmede informatie hoe u uw eigen zaak kunt opzetten. Draait u al wat langer mee dan kunt u zich kwalificeren voor trainingen die door Herbalife topmensen zelf gegeven worden.

15. Ik wil zelf ook Herbalife producten gaan verkopen. Hoe kom ik aan klanten?
Dit leert u o.a. op een van de vele trainingsavonden. Het beste advies: praat met mensen, vertel mensen in uw directe omgeving over uw eigen ervaringen. Vertel het aan iedereen die het maar horen wil. Wist u bijvoorbeeld dat 60% van alle mensen aan overgewicht heeft en er iets aan wil doen? Aan klanten dus geen gebrek.

16. Moet ik voorraden inkopen of andere investeringen doen?
Nee, niets moet. Het enige wat u moet doen is het Herbalife Internationaal Starterspakket aanschaffen. In deze kit zit: een uitgebreid handboek waarin u alles kunt lezen hoe u moet starten de voedingsproducten die u zelf kunt gaan gebruiken een licentie om wereldwijd Herbalife producten te mogen verkopen. U krijgt 25% tot 50% inkoopkorting.

17. Een kennis van mij is ook geÔnteresseerd om Herbalife producten te gaan verkopen. Hoe gaat dat?
U maakt hem distributeur en levert hem een Herbalife Internationaal Starterspakket
.

18. Wat houdt het Herbalife gewichtscontrole-programma in?
Herbalife is wetenschappelijk geformuleerd, op kruiden gebaseerd, caloriearm voedingsprogramma. Basis is een unieke proteïne- en energierijke voedzame shake of maaltijdvervangende drank (Formule 1), waaraan voedingsstoffen zijn toegevoegd die belangrijke vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en kruiden bevatten. Herbalife-programma wordt sinds 1980 door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt voor gewichtsbeheersing en verbetering van de gezondheid. 

19. Verlies je gewicht door het laten vallen van maaltijden?
Nee. Het Herbalife caloriegereduceerde programma moedigt de gebruikers juist aan om drie maaltijden per dag te eten. Twee normale maaltijden worden vervangen door de uitgebalanceerde maaltijdvervangende drank. De derde maaltijd is naar eigen keuzen. Diëten, waarbij geadviseerd wordt om maaltijden te laten vallen, zijn ongezond en stimuleren slechte eetgewoontes. Men krijgt de neiging om tussendoortjes te gaan gebruiken. 

20. Is Herbalife een proteïnedrank of een hongerdieet?
Geen van beiden. Het programma levert tenminste 1000 calorieën per dag en voorziet het lichaam van uitgebalanceerde voedingsstoffen, zodat men effectief en veilig gewicht kan verliezen, en wat minstens zo belangrijk is, men kan het gewicht beter onder controle houden. Proteïnedrank diëten verlagen de calorie-inname zodanig ( tot minder dan 500 per dag), dat men letterlijk honger lijdt om gewicht te verliezen. Ze zijn op lange termijn zeer ongezond, en hebben minder dan 20% succes. 

21. Hoe werkt Herbalife?
Herbalife voorziet het lichaam van alle voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Personen die Herbalife gebruiken kunnen hun overgewicht kwijtraken, omdat calorie-inname wordt verlaagd zonder dat ze zeer belangrijke stoffen, zoals proteïnen, kalium en ijzer, moeten missen. 
Het resultaat is, dat men zich goed voelt en tegelijkertijd overtollig gewicht en centimeters kwijtraakt.

22. Is Herbalife natuurlijk?
Het Herbalife-programma is uitsluitend gebaseerd op voedingsstoffen en kruiden. Het programma bevat geen medicijnen, hormonen, synthetische en/of andere chemische stoffen om gewicht te verliezen. Alle ingrediënten voldoen aan drie voorwaarden: zuiverheid, kracht en stabiliteit. Op deze manier wordt het hoge kwaliteitsniveau van Herbalife gewaarborgd. 

Naar boven

23. Waardoor voelt men zich energieker?
Het opwekkend effect van Herbalife wordt niet veroorzaakt door pepmiddelen. Het energieverhogend effect is het resultaat van de wetenschappelijk uitgebalanceerde voedingsformule en niet van een of ander natuurlijk of synthetisch stimulerend middel. Wel worden als aanvulling op het afslankprogramma NRG-tabletten aanbevolen. Deze tabletten zorgen voor extra energie op momenten dat u die nodig heeft. 

24. Wat doen de kruiden en zijn ze veilig?
Kruiden zijn door de natuur gegeven voedingsstoffen. Het zijn rijke bronnen van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen, welke nodig zijn voor een goede gezondheid. De kruidenmixen die gebruikt worden in Herbalife producten zijn ontwikkeld door specialisten, met als doel, de kracht van de voedingswaarde te maximaliseren. Uit het wereldaanbod worden de beste kruiden gekozen, die vrij zijn van schadelijke stoffen en ander mogelijke besmettingen. Het vervaardigen gebeurt onder strikte kwaliteitscontrole om de zuiverheid te verzekeren. 

25. Is het Herbalife programma getest?
Absoluut. Het Herbalife programma is in Amerika en Engeland uitvoerig klinisch getest. Alle studies hebben uitgewezen dat de producten veilig en effectief zijn, zowel op korte als op lange termijn. Tevens wordt ieder partij Herbalife producten gecontroleerd voordat ze verzonden worden naar een van de wereldwijd verspreide distributiecentra. 

26. Bevat het Herbalife programma voldoende vezels?
Ja, wanneer men het advies opvolgt, zorgt het programma voor voldoende vezels (ca. 25 gram per dag). Dit is meer dan de hoeveelheid die men aantreft in het normale voedsel van de industrielanden, en tevens de dosering die wordt aanbevolen door gezondheidsautoriteiten over de hele wereld. 

27. Hoe is het mogelijk dat je met een en hetzelfde product de Herbalife Formule 1, kunt aankomen en afslanken?
Herbalife Formule 1 is net als gewone voeding te gebruiken om aan te komen of af te slanken. Formule 1 is  uitgebalanceerde voeding met weinig Kcal. en veel voedingsstoffen. Om aan te komen gebruikt u F 1 op een andere manier.

28. Ik ben bodybuilder. Hoeveel eiwit moet ik dagelijks innemen om mijn spiermassa te vergroten?
Voor een bodybuilder die extra spiermassa wil krijgen en tegelijk een zorgvuldig uitgestippelde, stevig belastende training volgt, is extra proteïne een must. Voor u ligt de aanbevolen hoeveelheid per dag op 1,5 à 2 gram per kilo lichaamsgewicht.

29. Moeten sporters  Personalised ProteÔnepoeder elke dag gebruiken of alleen op de dagen waarop zij hun sport beoefenen?
Sporters hebben in het algemeen evenveel eiwit nodig als andere gezonde mensen. Maar op dagen waarop zij trainen of wedstrijden spelen, doen zij er goed aan uit te gaan van een eiwitconsumptie van tussen de 1,25 en 1,5 gram per kilo lichaamsgewicht.

30. Kan ik Personalised Proteïnepoeder ook toevoegen aan warme dranken, bijvoorbeeld gemaakt met kokend water, zoals een soep mix?
Zowel de soep mix als het Proteïnepoeder gaan prima samen met warm water. Vermijd echter kokend water: u brandt dan niet alleen uw tong, maar doet mogelijk ook afbreuk aan de voedingswaarde van de producten.

31. Wat mag iemand die een gewichtsbeheersingsprogramma volgt maximaal per dag aan Proteïnepoeder gebruiken?
Wij bevelen een dagelijks supplement aan van 18 gram (drie lepels zijn 15 gram), maar uw totale dagelijkse consumptie hangt af van uw gewicht; uw lichaam heeft in principe 1 gram per kilo lichaamsgewicht per dag nodig.

32. Is Personalised Proteïnepoeder geschikt voor vegetariërs?
Geschikt voor vegetariŽrs. Het bevat eiwit uit soja en wei.

33. Zijn de Herbalife producten kosjer?
Een groot deel van de producten zijn goedgekeurd door Lakewood Kashrus Organisation – daar is het door Rabbi Tesler gecertificeerd als kosjer.

34. Wie mag Proteïnepoeder gebruiken?
Iedereen die zijn/haar proteÔne-inname wil verhogen.

35. Heeft het product voedingskundig gezien voordelen?
Hoogkwalitatieve proteïne… het is onmisbaar voor vrijwel alle lichaamsfuncties en assisteert het lichaam bij het behoud van de spiermassa.

Herbalife producten hebben vrijwel voor iedereen effect . Wel kan het resultaat van persoon tot persoon verschillen. De ervaringen van de mensen op deze site zijn van toepassing op de desbetreffende personen, en bieden geen garantie dat u dezelfde resultaten zal behalen, noch dat zij typerend zijn voor een ieder die de producten gebruikt. Personen die medicijnen gebruiken adviseren wij eerst een arts te raadplegen.
 
Voor meer informatie over afslanken, aankomen,Ö
 

VRIJBLIJVEND ADVIES >>>
U kan ons ook bellen of e-mailen
 

UW WELZIJN - ANJA AERTS

 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur

Wolfsdonksteenweg 22

3201  Langdorp, BelgiŽ

Tel:  013 Ė 661967   /     0477 - 977383 

Rekeningnr. :
IBAN: BE08 7350 3626 1113
BIC: KREDBEBB  
BTW 0886 496 064

info@uwwelzijn.be

 
Top
   
   

© Copyright Uw Welzijn | Onafhankelijk Herbalife Distributeur  | Alle rechten voorbehouden