Herbalife producten bestellen - Herbalife distributeur België - Uw Welzijn  
 
HERBALIFE PRODUCTEN BESTELLEN - LEVERING TAXIPOST 24H IN HEEL BELGIE !
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

HERBALIFE SUPPLEMENTEN

Herbalife supplementen

Ieder Herbalife programma heeft de kern Herbalife producten als basis, maar de supplementen zijn persoonlijk afgestemd op uw behoeften en levensstijl.

Onze specifieke supplementen geven u de hulp die u nodig heeft om er op uw best uit te zien en u goed te voelen, ongeacht uw levensfase of uw manier van leven!
Herbalife biedt u een verscheidenheid aan specifieke voedingssupplementen, die voortbouwen op de grondbeginselen van Herbalife.

Doelgerichte Herbalife voedingssupplementen voor iedereen

U kunt onze specifieke voedingsproducten los gebruiken, of ze samen gebruiken met uw persoonlijke programma voor gewichtbeheersing. U kunt uw voeding altijd nauwkeurig afstemmen op uw persoonlijke behoeften. Omdat mannen en vrouwen anders op voeding reageren en een andere levensstijl hebben, zijn er voor beiden aparte producten samengesteld. Ons specifieke assortiment supplementen biedt een reeks van producten gericht op individuele behoeften, van de ondersteuning van de spijsvertering tot voeding voor sporters. Voedingssupplementen voor iedereen.

Voedingssupplementen dienen ter aanvulling en niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl gebruikt te worden.

 
Vrijblijvend ADVIES >>>
U kan ons ook bellen of e-mailen
 
Formule 2 Multivitaminen Complex
Klik hier voor een vergroting

Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt ... Formula 2 Multivitaminen, uw dagelijkse multivitamine met meer dan 15 vitaminen en mineralen om u te helpen uw ADH te bereiken. Helpt u bij het bereiken van uw dagelijkse vitaminen- en mineralenbehoefte als onderdeel van een evenwichtig en uitgebalanceerd dieet.
• Vitamine A, foliumzuur, B6, B12 en zink helpen bij het onderhouden van de normale functie van het immuunsysteem
• Calcium en fosfor voor het onderhoud van goede botten en tanden
• Vitamine C en E helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

 
Online Bestellen
 
Vezel- en Kruidentabletten 
Klik hier voor een vergroting

Vezelsupplement helpt u bij het bereiken van de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels. Het eten van uitgebalanceerde voeding met veel volkorenproducten kan u helpen de dagelijkse vezelhoeveelheden binnen te krijgen, die bijdragen tot betere opname van voedingsstoffen. Als u moeite heeft om genoeg vezels te eten, neem dan een vezelsupplement om zo te helpen de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels te bereiken. Vezel- & Kruidentabletten bevat havervezels en peterselie-, oranjebloesem-, hibiscusbloemen venkelzaadpoeder. De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen. De aanbevolen 6 tabletten per dag bevatten 2,4 gram vezels.

 
Online Bestellen
 
Tang Kuei
Klik hier voor een vergroting

Tang Kuei is gemaakt van de wortel van het Angelica Sinesis-kruid. Eeuwenlang hebben Chinese kruidendokters Tang Kuei beschouwd als ‘superieur’ kruid. De behoeften van vrouwen zijn anders. Bij het leiden van een drukke of actieve levensstijl kan extra ondersteuning voor de functies van het lichaam nodig zijn. In deze situaties kan extra supplementeren u helpen bij het in stand houden van het algehele welzijn en de vitaliteit.
Vrouwen van vruchtbare leeftijd kunnen lichamelijke hinder ondervinden van de veranderingen binnen hun hormonale huishouding. Tang Kuei is een supplement voor de ondersteuning van de vrouwelijke gezondheid, met kamille. De zachte eigenschappen van Tang Kuei stimuleren het lichaam om een natuurlijk evenwicht te hervinden. De tabletten kunnen bijdragen tot verlichting aan gespannen spieren na zware lichamelijke inspanning.

Meer informatie>>
 
Online Bestellen
 
Prelox Blue
Klik hier voor een vergroting

Prelox® Blue, draagt bij om de mannelijke vitaliteit te verhogen. Zowel voor jonge als voor oudere mannen, kan de druk van het moderne leven de vitaliteit en de prestaties verminderen. Prelox® Blue is speciaal ontwikkeld om mannen te helpen de gevolgen van een gestrest leven de baas te worden!

• Met L-arginine en Pycnogenol, een gepatenteerd extract van de Pinus Maritma.
• Prelox Blue is rijk aan vitamine E om uw cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress.

Meer informatie>>
 
Online Bestellen
 
LiftOff 
Klik hier voor een vergroting

Als u zich vermoeid voelt, krijg dan uw energieke gevoel terug met LiftOff, een cafeïnehoudende, bruisende energiedrank met weinig calorieën. Cafeïne helpt de alertheid te bevorderen en verbetert de concentratie.
Stress en vermoeidheid zorgen er vaak voor dat we suikerhoudend, calorierijk voedsel en drank tot ons nemen. Hydrateer uw lichaam en geef het een energieke boost met LiftOff, een energiedrank laag in calorieën, maar met 100% van uw ADH B-vitaminen (B1, B2, B3, pantotheenzuur, B6, biotine) en vitamine C. Het draagt bij tot een heldere geest helder, wat weer leidt tot snel en accuraat denken.
• 10 kcal per portie, een goede vervanger voor de koolzuurhoudende dranken met suiker
• 100% van de ADH vitamine C om de vermoeidheid tegen te gaan
• 100% van de ADH B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, biotine) voor een normaal energiemetabolisme
• Bevat natuurlijke cafeïne uit guarana en cafeïnepoeder
• Iedere portie bevat 75 mg cafeïne om de alertheid te helpen verhogen en concentratie te verbeteren

Twee smaken: sinaasappel en citroen

Meer informatie>>
 
Online Bestellen
 
Niteworks
Klik hier voor een vergroting

Niteworks is een voedingssupplement voor tijdens de nacht, met L-arginine, L-citrulline en vitaminen C & E en foliumzuur.
Het voedingssupplement Niteworks is ontwikkeld door Herbalife, in samenwerking met Nobelprijswinnaar Dr. Louis J. Ignarro. Deze heeft zijn carrière toegewijd aan onderzoek naar de levensverbeterende eigenschappen van stikstofmonoxide. Hij kreeg de prestigieuze Nobelprijs voor zijn onderzoek naar de positieve bijdrage van L-arginine en L-citrulline op de productie van stikstofoxide in het lichaam.
Stikstofoxide is een gas dat van nature in het lichaam voorkomt en een normale bloedvaatcirculatie bevordert, in combinatie met een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet en lichaamsbeweging.
Voldoende fruit en groenten, in combinatie met een actieve levenstijl, kunnen zorgen voor een verhoogd stikstofoxideniveau. In het bijzonder vanaf de leeftijd van 30 jaar.

• Niteworks bevat de aminozuren L-arginine en L-citrulline
• Rijk aan foliumzuur
• Rijk aan vitaminen C en E om de cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress
• Met citroenmelisse

Drink het ’s avonds voor het naar bed gaan. Niteworks® is voeding voor ’s nachts, speciaal ontwikkeld voor iedereen, maar in het bijzonder voor diegenen boven de 30.

Meer informatie>>
 
Online Bestellen
 
Thermojetics instant kruiden drank  50gram
Klik hier voor een vergroting

Een verfrissende drank, laag in calorieën en geïnfundeerd met groene en zwarte thee.
Als u een drukke of actieve levensstijl leidt, voelt u zich wellicht vaak niet helemaal alert en heeft u moeite geconcentreerd te blijven. Instant Kruidendrank een verfrissende drank, die zowel warm als koud gedronken kan worden. Het is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijks benodigde vloeistofinname te behalen. 
• Weinig calorieën – ongeveer 6 kcal per portie
• Eén kopje Instant Kruidendrank bevat 85 mg cafeïne om te helpen de alertheid te verhogen en concentratie te verbeteren
• Onze groene thee is uit water geëxtraheerd om u het beste uit groene thee te geven
Deze unieke mix van orange pekoe – een traditionele zwarte thee, en groene thee, met extracten van de malvabloem, hibiscusbloem en kardemomzaad, is ontwikkeld om te doen herleven en verfrissen.
Meng een ½ theelepel (ongeveer 1,7 g) met 250 ml heet of koud water. Instant Kruidendrank is een verfrissende drank die u op zichzelf kunt drinken of tijdens de maaltijd en bevat slechts 6,2 kcal per portie

Verkrijgbaar in 4 smaken: Original, Framboos, Perzik en Citroen.

Thermojetics instant kruidendrank 100gram: enkel in de smaak “ Original”.

Meer informatie Thermojetics kruidendrank>>

 
Online Bestellen
 
Thermo Complete
Klik hier voor een vergroting

Herbalife Thermo Complete levert cafeïne om u een mentale boost te geven door te helpen de concentratie te verbeteren en alertheid te vergroten.
• Een unieke mix van natuurlijke cafeïne uit groene thee en yerba mate
• Vitamine C draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid
• Cafeïne om de concentratie en alertheid te helpen verbeteren
Thermo Complete™ is een revolutionair kruidensupplement, ook ter ondersteuning van het proces van de gewichtsbeheersing. Het combineert een krachtige mix van met zorg geselecteerde kruiden, die u helpen in de strijd tegen de dagelijkse opgaven, die o.a.met afslanken en gewichtsbeheersen samenhangen, zoals snoepen, honger, flauwte, enz.
Ook het meest perfecte gewichtbeheersingsplan, waarin sprake is van optimale voeding en regelmatige lichaamsbeweging, kan niet voorkomen dat u zich soms slap voelt. Zelfs voor de meest toegewijde deelnemer, die vastbesloten is zijn of haar gewicht onder controle te krijgen, kan het buitengewoon lastig zijn om de dag door te komen zonder toe te geven aan de neiging tot snoepen of iets te doen tegen een knagend hongergevoel.

 
Online Bestellen
 
VRIJBLIJVEND ADVIES >>>
U kan ons ook bellen of e-mailen
Top
Cell Activator
Klik hier voor een vergroting

Cell Activator bevat een speciale formule, die het lichaam voorziet van B-vitaminen (B1, B2 en B6), plus de essentiële mineralen mangaan en koper voor een normaal energiemetabolisme en zink voor een normaal koolhydraatmetabolisme.Cell Activator is een mix van essentiële voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld voor een dagelijkse ondersteuning voor de energieproductie van cellen en de bescherming tegen oxidatieve stress. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen.
Cell Activator bevat drie belangrijke, zeldzame plantenextracten: chlorella, cordyceps en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze het lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als u dagelijks Cell Activator gebruikt, kunnen de normale energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en de essentiële voedingsstoffen optimaal benut worden.

Sommige voedingsstoffen komen meer dan voldoende voor in het gemiddelde dieet, andere komen te weinig voor of worden moeilijk opgenomen door het lichaam. Cell Activator biedt u een extra hoeveelheid van de speciale voedingsstoffen, die bijdragen tot de normale energieproductie van het lichaam en hierdoor kan uw lichaam efficiënter presteren.

 
Online Bestellen
 
NRG
Klik hier voor een vergroting

NRG-tabletten bevatten cafeïne uit guarana om de alertheid te helpen bevorderen en het gevoel van mentale vermoeidheid te helpen verminderen.
Guarana is een plant die zijn oorsprong vindt in Zuid-Amerika en al eeuwenlang wordt gebruikt door de Amazone-Indianen voor het cafeïnegehalte, zijn verkwikkende en stimulerende kwaliteiten. In het moderne Brazilië wordt Guarana toegevoegd aan frisdrank om het wonderlijke gevoel van natuurlijke energie dat het geeft.
Gedurende de dag kunnen er momenten zijn waarop u het gevoel heeft zich niet meer te kunnen concentreren. Als de mentale vermoeidheid toeslaat, kan het een uitdaging zijn alert en gefocust te blijven.
Supplementeren met guarana kan een goede optie zijn om u gefocust en energiek te houden.
• Deze tablet bevat 32mg cafeïne uit natuurlijke rauwe guarana.
• Guarana, gemengd met orange pekoe, een traditionele zwarte thee met een fijne en rijke smaak. Guarana is en mildere vorm van cafeïne en minder belastend voor de spijsvertering. Het ondersteunt het normaal energieniveau en verdeelt de energie gelijkmatig. Daarbij kan het bijdragen tot de afbraak van melkzuur, wat resulteert in een kortere herstelperiode. 

 
Online Bestellen
 
Thermojetics Geel (Yellow)
Klik hier voor een vergroting

Thermo Yellow is een voedingssupplement rijk aan chroom om het macronutriëntmetabolisme en normale glucosewaarden van het bloed te helpen ondersteunen. Een dagelijks voedingssupplement, dat chroom bevat, om de normale glucosewaarden van het bloed te helpen onderhouden. Regulering van de bloedsuikerspiegel gedurende de dag kan helpen bij het verminderen van dips in het energieke gevoel, die kunnen leiden tot snacken.  Kan overdag als 's avonds gebruikt worden.

 
Online Bestellen
 
Herbalifeline 
Klik hier voor een vergroting

Herbalifeline® is een omega-3-supplement rijk aan de essentiële omega-3-vetzuren EPA en DHA, die erom bekend staan te helpen bij het onderhouden van een vitaal hart.
Studies hebben aangetoond dat veel Westerse diëten erg weinig lange-keten-omega-3- vetzuren (EPA & DHA) bevatten. Daarom kan supplementeren nuttig zijn. Het advies van voedingsdeskundigen is om wekelijks 2 tot 3 porties vette vis te consumeren om zo de aanbevolen omega-3-inname te bereiken.

• Het consumeren van omega-3-vetzuren helpt uw hart vitaal te houden. Ons lichaam produceert hier niet genoeg van, dus moeten we ze binnen krijgen uit externe bronnen.
Herbalifeline® is rijk aan EPA en DHA om het hart te helpen vitaal te blijven. Om dit gunstige effect te bereiken, consumeert u 250 mg EPA & DHA per dag, zoals wordt aanbevolen door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA)
• DHA draagt ook bij aan het behoud van het normale functioneren van de hersenen en het zicht
• Bevat essentiële oliën om de smaak te verfrissen

Vroeger slikten we gewoon een capsule levertraan om gezond te blijven. Maar tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende. Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te ontkennen, maar eet u voldoende vette vis? Herbalifeline stelt u in staat om toch te profiteren van de rijkdom die de zee biedt. Deze belangrijke capsule bevat een heel scala van diepzeevis-oliën, geselecteerde kruiden en voedingsstoffen, die bijdragen tot ondersteuning van o.a. uw hartfunctie, betere concentratie, behoud soepele gewrichten…

Negen capsules (aanbevolen dagelijkse dosis) bevatten: 4500 mg visolie, waarvan 1026 mg EPA en 675 mg DHA.
*Personen die antistollingsmiddelen op recept gebruiken, dienen hun arts te raadplegen alvorens dit product te gebruiken.

 
Online Bestellen
 
AloŽ concentraat drinksiroop van de AloŽ Vera plant Barbadensis
Klik hier voor een vergroting

Een pure verfrissende drank op basis van aloë. Met dit verfrissende concentraat verzacht u uw ingewanden. Door de kalmerende kruidenkwaliteiten van Aloë (40%), kan deze verfrissende drank een positieve invloed hebben op de normale spijsvertering. Tevens brengt u zo het zelfreinigend vermogen van uw lichaam op een hoger plan. De siroop is bereid uit aloë van topkwaliteit ( Barbadensis ) en biedt u bovendien de weldadige werking van het kruid kamille. Met behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife erin geslaagd om de beroemde organische voedingstoffen uit de Aloë-Veraplant te destilleren en te stabiliseren.
Of u uw gewicht nu wilt beheersen of een druk en actief leven leidt, het kan moeilijk zijn uw lichaam dagelijks van de benodigde 2 liter vloeistof te voorzien. Het gebruik van Herbal Aloësiroop is een ideale manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en heerlijk smakende drank om u te helpen uw vloeistofinname te verhogen.

Inhoud 473 ml
.

 
Online Bestellen
 
AloŽ drinksiroop van de AloŽ Vera plant met MANGO smaak

Een pure verfrissende drank met mangosmaak op basis van aloë. Met dit verfrissende concentraat verzacht u uw ingewanden. Door de kalmerende kruidenkwaliteiten van Aloë en o.a kamille, kan deze verfrissende drank een positieve invloed hebben op de normale spijsvertering. Tevens brengt u zo het zelfreinigend vermogen van uw lichaam op een hoger plan. Met behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife er in geslaagd om de beroemde organische voedingstoffen uit de Aloë-Veraplant te destilleren en te stabiliseren.

• caloriearm.
• Geen toegevoegde suikers
• 40% aloë vera sap van het aloë vera blad Barbadensis


Inhoud 473 ml.

 
Online Bestellen
 
AloŽ Vera drinksiroop MAX
Klik hier voor een vergroting

Deze verfrissende drank heeft een meer bittere smaak door het hoog gehalte van aloë vera Barbadensis concentraat.

• Herbal Aloë Max bevat 97% gel afkomstig van het aloë verablad en is voorzien van het kwaliteitskeurmerk van de ‘Internationale Aloëwetenschap*’ (IASC)
• Bevat geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen
• Laag in calorieën
• De bevoorrading van de aloë vera wordt nu gedaan vanuit Herbalife Innovations and Manufacturing. Herbalife is eigenaar van het hele proces, van ‘Seed to Feed’! *
• Aloë Max is hoog in Aloë gehalte en laag in suikergehalte.
• Vooral voor mensen die hun gewicht willen beheersen en gevoelig zijn voor suiker is Aloë Max dé uitkomst
Het binnenkrijgen van de benodigde dagelijkse vloeistofhoeveelheid van 2 liter kan een uitdaging zijn, zeker als u een druk leven leidt. Nu kunt u makkelijk genieten van devoordelen van geconcentreerde aloë met Herbal Aloë Max. Het is een verfrissende en evenwichtige toevoeging aan uw water om u te helpen uw dagelijkse vloeistofinname te behalen.


Inhoud 473 ml.

 

Verschil in smaak van de 3 soorten Herbal Aloe Drank.

• Aloe Concentrate bevat citroen, fris zoet van smaak
• Mango bevat Mango, waardoor het fris zoet van smaak is.
• Aloe Max is puur, smaakt iets bitter, fris bitter, door hoog aloë gehalte

 
Online Bestellen
 
RoseGuard op basis van Rozemarijnextract 
Klik hier voor een vergroting

RoseGuard is een goed afgerond voedingssupplement dat botanische extracten bevat, waaronder rozemarijn, kurkuma en crucifere groenten. Het bevat 620 mg van een exclusieve mix van rozemarijnextract, vermengd met een combinatie van kruiden en vitamines C, E en Bètacaroteen. RoseGuardis speciaal samengesteld om uw lichaam te ondersteunen als u moeite heeft alles aan te kunnen tijdens spannende tijden. Het is normaal dat, tijdens het spijsverteringsproces, vrije radicalen worden geproduceerd (afvalstoffen). Een teveel aan vrije radicalen kan gezonde cellen beschadigen. Het lichaam zet een natuurlijk afweersysteem in om deze vrije radicalen uit te schakelen: dat zijn de antioxidanten. RoseGuard heeft hierop een neutraliserende en preventieve werking en werkt op het immuunsysteem en kan zo antiverouderend zijn.

 
Online Bestellen
 
Schizandra Plus 

Herbalife Schizandra Plus is een Formule op basis van Kruiden, Vitamine (A, E, B6 en C), Seleen en Aminozuren complex in tabletvorm met essentiële nutriënten, die een synergetisch effect hebben.
Het basisingrediënt, de schizandra-bes, is een sterke plant die rijk is aan voedingstoffen en al eeuwenlang populair bij Chinese en Aziatische plantenkenners. Dit voedingssupplement is zo vervaardigd dat de schadelijke vrije radicalen geneutraliseerd kunnen worden.

Voelt u zich uitgeput? Schizandra Plus is rijk aan selenium en vitaminen C en B6 om uw immuunsysteem te helpen normaal te functioneren en vermoeidheid te helpen verminderen. Vitamine E is toegevoegd om cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress. Als je vindt dat je het te druk hebt en niet eens meer de tijd heeft om jouw "accu weer op te laden", bestaat de kans dat uw energiereserves en lichaamsnutriënten opraken. Herbalife Schizandra Plus komt het lichaam te hulp met speciale nutriënten, die het lichaam nodig heeft.
De zorgvuldig gedoseerde ingrediënten helpen het lichaam een interne bescherming op te bouwen tegen de gevolgen van een actieve levensstijl. Als u elke dag Herbalife Schizandra Plus neemt, kan dit bijdragen in de strijd tegen de interne en externe "vijand".

Eigenschappen van de belangrijkste ingrediënten:
- De gekleurde bessen van de Schizandra plant worden door Chinese plantenkenners al eeuwenlang hoog aangeslagen en worden nu in het Westen eveneens gewaardeerd, omdat ze een positief effect op het lichaam hebben als "adaptogeen", een stof die het lichaam helpt zich aan de omgeving aan te passen.
• De Schizandra-plant helpt het lichaam om een beter gebruik te maken van de aanwezige zuurstof. (luchtwegen)
• Vitamine E draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
• Vitaminen C en B6 dragen ook bij aan het verminderen van vermoeidheid
• Een ideaal supplement voor als u een druk en hectisch leven leidt
• Combinatie van selenium en vitamine C en E

 
Online Bestellen
 
Voor meer informatie over afslanken, aankomen... 
 

VRIJBLIJVEND ADVIES >>>
 
 

UW WELZIJN - Kim Van Biesen

 
Onafhankelijk Herbalife member

Smidstraat 12

3891 Mielen-Boven-Aalst, BelgiŽ

info@uwwelzijn.be - 0495/633628

 

Top