HERBALIFE PRODUCTEN BESTELLEN - LEVERING TAXIPOST 24H IN HEEL BELGIE !
 
 

 Herbalife home index

Klanten Login:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Nog geen login?
Registreer hier!

 Herbalife

online bestellen Herbalife-webwinkel

 

 Herbalife afslanken

 Herbalife evenwichtig ontbijt

 Herbalife aankomen

 Energie/vitaliteit

Herbalife24

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Huidverzorging

 Skin Activator

 Aloe Vera

 Sinaasappelhuid

 Parfums

 

 In de kijker

 Online BMI berekenen

 Succesverhalen

 

 Bijverdienen met Herbalife

 
Blijf op de hoogte!
Schrijf U hier in voor
onze NIEUWSBRIEF
Email
Voornaam
 
 

 Voeding

 Tips

 Veel gestelde vragen

 Shake recepten

 Maaltijdplan

 

 Wie ben ik?

 Contact

 

 Nuttige Links

 Algemene voorwaarden

 Disclaimer

 Privacy

 
PRIVACY
 

Het doel van deze privacy policy is om de privacy en zekerheid te waarborgen en te beschermen van de bezoekers van onze site www.uwwelzijn.be. Uw privacy is belangrijk voor ons.

E-mailadressen van bezoekers van onze site worden niet vrijgegeven aan derden anders dan aan Uw Welzijn . Niet in individuele gevallen en niet in een verzamellijst.

Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden
Als u informatie geeft op deze website, verbindt u zich ertoe om accurate, actuele en volledige informatie over uzelf te geven en u verbindt zich ertoe om de desbetreffende informatie up-to-date te houden.

Uw Welzijn respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Uw Welzijn zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen, die betrokken zijn bij het uitvoeren en opvolgen van uw bestelling.

Wij verwerken uw persoonlijke gegevens voor orderverwerkingsdoeleinden, voor kwaliteitscontrole en om aan ons contractuele verplichtingen te voldoen. Uw gegevens kunnen met Herbalife gedeeld worden, inclusief dochterondernemeingen in landen buiten de EU, die een andere gegevensbeschermingsstandaard aanhouden dan in uw land. Herbalife heeft bepaalde mechanismen in werking gesteld om uw gegevens te allen tijde rederlijkerwijs beschermd te houden. U heeft bepaalde rechten onder de toepasselijke Wet Gegevensbescherming, waaronder het recht uw gegevens niet te laten gebruiken. Om hiervan gebruik te maken neemt u rechtstreeks contact met Uw Welzijn op.

U hebt recht op inzage, aanpassing of verwijdering van uw gegevens. Hiervoor kan u ons contacteren.

Indien u ons uw persoonsgegevens niet wilt verstrekken, vul dan de daarvoor bestemde formulieren op de website niet in. Als u toch advies wilt hebben of meer wilt weten over de producten of zakelijke mogelijkheid van Herbalife, dan moet u zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Met personen die hun telefoonnummer(s) online doorgeven wordt uitsluitend telefonisch contact opgenomen omtrent online geplaatste orders, persoonlijke begeleiding of, bij hoge uitzondering, wanneer dit noodzakelijk is teneinde een goed advies te kunnen verstrekken.

 

Het gebruik van informatie bij aanvragen voor de zakelijke mogelijkheid: Wij gebruiken de door u ter beschikking gestelde informatie voor het beoordelen of u in aanmerking komt voor de zakelijke opportuniteit van Herbalife en het contact opnemen met u om enkele belangrijke zaken te overlopen en u mogelijks vrijblijvend uit te nodigen op een bedrijfspresentatie of een persoonlijk gesprek. Uw informatie wordt uitsluitend en alleen door een onafhankelijk Herbalife distributeur gebruikt om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.
Wanneer u in aanmerking komt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u voor meer informatie.

Voor meer informatie over afslanken, aankomen,Ö
 

VRIJBLIJVEND ADVIES >>>
U kan ons ook bellen of e-mailen
 

UW WELZIJN - ANJA AERTS

 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur

Wolfsdonksteenweg 22

3201  Langdorp, BelgiŽ

Tel:  013 Ė 661967   /     0477 - 977383 

Rekeningnr. : 734 Ė 0196243 Ė 21  
BTW 0886 496 064

info@uwwelzijn.be

 
Top
   
   

© Copyright 2008 - 2009 Uw Welzijn | Onafhankelijk Herbalife Distributeur  | Alle rechten voorbehouden