HERBALIFE PRODUCTEN BESTELLEN - LEVERING TAXIPOST 24H IN HEEL BELGIE !
 
 

 Herbalife home index

Klanten Login:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Nog geen login?
Registreer hier!

 Herbalife

online bestellen Herbalife-webwinkel

 

 Herbalife afslanken

 Herbalife evenwichtig ontbijt

 Herbalife aankomen

 Energie/vitaliteit

Herbalife24

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Huidverzorging

 Skin Activator

 Aloe Vera

 Sinaasappelhuid

 Parfums

 

 In de kijker

 Online BMI berekenen

 Succesverhalen

 

 Bijverdienen met Herbalife

 
Blijf op de hoogte!
Schrijf U hier in voor
onze NIEUWSBRIEF
Email
Voornaam
 
 

 Voeding

 Tips

 Veel gestelde vragen

 Shake recepten

 Maaltijdplan

 

 Wie ben ik?

 Contact

 

 Nuttige Links

 Algemene voorwaarden

 Disclaimer

 Privacy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herbalife PRELOX BLUE

 
Online Bestellen
 
Mannen van alle leeftijden komen in aanmerking voor Prelox® Blue. Herbalife Prelox® Blue is een afgeleid kruidensupplement. Het bevat uitsluitend erkende ingrediënten, die al tal van jaren hun nut bewezen hebben.
 

Prelox® Blue - Extra vitaliteit voor mannen.

De druk die het tegenwoordige leven op de man legt en het verouderingsproces, zijn beide debet aan het teruglopen van de mannelijke vitaliteit. Miljoenen mannen over de gehele wereld moeten overdag hard werken en voelen zich daardoor tegen de avond moe en lusteloos.
Prelox Blue is een revolutionaire product dat o.a. resultaat heeft dankzij zeer krachtige antioxidant ondersteuning. Uiteindelijk kan Prelox® Blue u helpen de gevolgen van een gestreste en krachtenverslindende manier van leven de baas te worden en de typisch mannelijke vitaliteit te herstellen.
Ideaal bij een drukke, stresserende job, maar ook voor sporters naar betere bloedsomloop, kracht en uithoudingsvermogen toe.

 

Hoe lang mag ik Herbalife prelox blue gebruiken?

Wij adviseren u, gedurende de eerste veertien dagen, tweemaal per dag twee tabletten Prelox Blue in te nemen. Daarna mag dit tweemaal per dag één of twee tabletten zijn. U mag Herbalife Prelox Blue zonder bezwaar langdurig blijven gebruiken.
 

Zijn er contra-indicaties met Prelox Blue?

Indien u te maken heeft met ernstig verhoogde bloeddruk of een hart- of vaatziekte, is het raadzaam eerst de huisarts te raadplegen, voor u Prelox Blue gaat gebruiken.
 
 

Prelox® Blue bevat een gepatenteerde mix van L-arginine, pycnogenol en asparaginezuur, waaraan verder vitamine E is toegevoegd.

- L-arginine is een aminozuur dat veel voorkomt in voedsel, zoals chocolade, gelatine, noten en graanproducten. Het vormt naar men aanneemt in het lichaam nitraatoxide, een stof die een belangrijke rol speelt in het vaatstelsel. Deze speelt volgens deskundigen ook een rol in diverse biologische processen.

- Pycnogenol is een gepatenteerde superantioxidant waarvan men uit de praktijk weet dat hij ook op de lange termijn volstrekt veilig is. Er is meer dan 30 jaar onderzoek aan gewijd. Pycnogenol wordt gedestilleerd uit de stam van de aan de Franse kust groeiende pijnboom.

- Asparaginezuur is van vitaal belang voor het uithoudingsvermogen, de hersenactiviteit en het welzijn van het zenuwstelsel. Het komt veel voor in voedingsstoffen als een prominent aanwezig aminozuur. Het heeft een sleutelrol in de stofwisseling en zorgt voor de vorming van andere aminozuren en biochemische stoffen binnen de cyclus van het salpeterzuur, waaronder ook L-arginine valt.

 

Prelox Blue: enkele ervaringen

 
 
Mijn naam is Danny van de Walle en sinds m'n twaalfde levensjaar actief atletiek liefhebber. Momenteel zijn dat wedstrijden vanaf 15 km tot volledige marathon. Bij het introduceren van PRELOX BLUE was mij duidelijk dat ook dit een supplement was welke ik heel goed kon gebruiken. Prelox Blue bevat namelijk asparaginezuur en is van vitaal belang voor het uithoudingsvermogen. Na een aantal weken was er al resultaat merkbaar, in de wedstrijden voelde ik dat de energie bleef komen. Op het einde van vorig seizoen verpulverde ik mijn beste tijd op de halve marathon met maar liefst 4 minuten, Deze staat nu op 1u15'20". Ook op de marathon presteer ik dit seizoen stukken beter. Momenteel loop ik de wedstrijd in 2u48'20".
 
 
Geert Wels uit België. Toen Prelox Blue een tijd geleden in België op de markt kwam; wilde ik het - zoals gewoonlijk - eerst even op mezelf uittesten, om te weten waarover te spreken. Op zich had ik echt wel het gevoel dat ik me 100% in orde voelde, dus was ik benieuwd of het ook voor een 'ervaren Herbalife-gebruiker' nog verschil zou maken. En of het verschil maakte: een schitterende toevoeging aan ons huidig gamma! Voorheen had ik het gevoel van 'goed te draaien', maar toch wel op de grens. Na enkele dagen Prelox Blue had ik precies het gevoel alsof er 100PK was bijgekomen! En dat voelt heerlijk: te weten dat je, als het nodig is, nog lekker extra gas kan bijgeven zonder moeite. En ondertussen heb ik geleerd dat het ook helpt om op een gezonde manier extra te presteren, want ook als antioxidant is het een kanjer van een meerwaarde.
 
Online Bestellen
 
Voor meer informatie over afslanken, aankomen,…
 

VRIJBLIJVEND ADVIES >>>
U kan ons ook bellen of e-mailen
 

UW WELZIJN - ANJA AERTS

 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur

Wolfsdonksteenweg 22

3201  Langdorp, België

Tel:  013 – 661967   /     0477 - 977383 

Rekeningnr. :
IBAN: BE08 7350 3626 1113
BIC: KREDBEBB  
BTW 0886 496 064

info@uwwelzijn.be

 
 
Top
 

 
   
   

© Copyright Uw Welzijn | Onafhankelijk Herbalife Distributeur  | Alle rechten voorbehouden