Herbalife producten bestellen - Herbalife distributeur België - Uw Welzijn  
 
HERBALIFE PRODUCTEN BESTELLEN - LEVERING TAXIPOST 24H IN HEEL BELGIE !
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

HERBALIFE 24 SPORTPRODUCTEN

 
Herbalife 24 producten voor betere sportprestaties

GOED VOOR TOPSPORTERS...GOED VOOR U !

Herbalife24 is ontwikkeld voor iedereen. Of u nu jogger, enthousiaste fitnesser of topsporter bent.
Het heeft alle producten, die u nodig heeft om u voor te bereiden, te trainen en te herstellen

- 7* hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, prestatie en herstel.
- Te personaliseren naar uw specifieke trainings- en prestatiebehoefte.
- Formule gebaseerd op meest recente wetenschappelijke onderzoeksresultaten.
- Elk product is door een externe partij getest op verboden middelen. Meer info op www.colognelist.com

*Prepare en Restore zijn nog in ontwikkeling.

 

HERBALIFE24: BETERE SPORTPRESTATIE EN SPORTRECUPERATIE !

Als actieve sporters moeten wij proactief te werk gaan bij onze eetgewoonten....

Wij stellen,samen met U een programma op, eventueel aangevuld met specifieke supplementen, die voor u van toepassing zijn.

Als sportman/vrouw heeft u vooral één doel: winnen.

Wilt U uw allerbeste sportprestatie leveren, een snellere sportrecuperatie en zo in het winnende team blijven? Volg dan de volgende 10 adviezen op.

1

Uw lichaam werkt in veel opzichten als een auto; het heeft brandstof nodig om goed te kunnen functioneren.Koolhydraten = instant brandstof
Voor iedere activiteit heeft u brandstof nodig, gemeten in calorieën en vaak aangeduid als energie. Helaas gaan veel mensen 's ochtends op pad met slechts een halfvolle tank, of zelfs met een lege. Om goed te kunnen functioneren moet onze brandstoftank voldoende gevuld zijn. Onze spieren vormen de brandstoftank, die als eerste wordt aangesproken. Deze snelle brandstof brandstoffen haalt ons lichaam uit koolhydraten zoals brood, pasta, rijst, groenten, fruit en suikers. Als we koolhydraten eten worden die door het lichaam omgezet en in de spieren opgeslagen als glycogeen - en zo wordt onze tank gevuld.

   

2

De meest effectieve manier om de tanks van uw lichaam bij te vullen is het eten van energieke voedingsstoffen. Eet vier tot zes uur vóór uw training een flinke maaltijd. Eet een lichtere maaltijd twee tot drie uur voordat u gaat sporten. Neem nog iets lekkers 30 minuten voordat u begint. Bent u een atleet, dan dient uw dieet voor 50 tot 60 procent te bestaan uit koolhydraten

 

 

3

Laad uw accu op. Neem nieuwe brandstof in tijdens trainingen die langer duren dan 30 minuten. Drink dranken die enkelvoudige koolhydraten bevatten.

 

 

4

Vul uw reserve- brandstoftank bij als voorraad voor langdurige lichamelijke inspanningen. Uw lichaam begint met het verbranden van vet als brandstof ongeveer 18 tot 20 minuten na het begin van aërobe oefeningen.

 

 

5

Hydrateer, hydrateer en hydrateer opnieuw. Het is van levensbelang dat u de vloeistoffen die u tijdens trainingen of wedstrijden kwijtraakt, aanvult. Drink tijdens de training zeker elke 10 minuten - wacht niet totdat u werkelijk dorst krijgt.

 

 

6

Proteďne is de sleutel tot het onderhoud en de groei van de spieren. Uw lichaam moet voldoende proteďne binnen krijgen om goed te kunnen werken en beschadigde weefsels te herstellen. Zorg dat uw lichaam de aanbevolen dagelijkse portie eiwit krijgt: 1 tot 2 gram per kilogram lichaamsgewicht ( 1-1,5 gram/kg voor balsporten als tennis, golf, voetbal en baseball en 1,5-2 gram/kg voor meer eisende sporten zoals de marathon lopen of bodybuilden).

 

 

7

Proteďne versus koolhydraten. Koolhydraten zijn de direct beschikbare brandstof voor de spieren. Proteďne assisteert bij herstel en renovatie door de spieren te helpen bij het behoud van de spiermassa en het vergroten van het volume.

 

 

8

Het maximeren van uw inname- en bijvulwerkzaamheden. Onthoud dat het eerste halfuur na het sporten maximale mogelijkheden biedt om uw glycogeengehalte weer op peil te brengen. Simpel gezegd: in dit halve uur kunt u uw brandstoftank - uw spieren - het beste bijvullen Zorg dat u binnen 30 minuten na het voltooien van uw trainingsarbeid koolhydraatrijk voedsel eet. Gebruik gemakkelijk te verteren koolhydraten die worden omgezet in glucose en opgeslagen in de spieren in de vorm van glycogeen ( snelle brandstof ).

 

.

9

Het bekorten van de renovatietijd. Geschikte proteďne. Antioxidant-voedingsstoffen. Geschikte drank.
Na het sporten hebt u ook hoogwaardige proteïnen nodig. Elke activiteit brengt immers schade toe aan uw spiercellen. En hoe zwaarder de inspanning, hoe groter de schade. Voldoende hoogwaardige proteïne helpt de spiercellen om zélf de schade te herstellen

 

 

10

Renovatie: gebruik supplementen tot uw voordeel. Vitaminen en mineralen zijn behulpzaam bij de chemische reacties en de regelende processen in uw lichaam. Antioxidant-voedingsstoffen kunnen de hersteltijd korter maken. Supplementen zijn in het bijzonder goed voor sporters die kampen met een minder goed werkend immuunsysteem.

Uit onderzoek blijkt dat voedingsstoffen met anti-oxidanten de renovatie kunnen bekorten door te helpen in de strijd tegen de vrije radicalen die het lichaam schade toebrengen. Sporters maken op diverse manieren enorme hoeveelheden vrije radicalen aan. Bijvoorbeeld door simpelweg veel meer zuurstof in te ademen dan iemand die niet actief is.
Door de productie van de vrije radicalen te minimaliseren kan de sporter de hersteltijd tussen twee prestaties reduceren. Het beperken van schade aangericht door vrije radicalen kan:
- mechanismen versnellen die melkzuren afvoeren
- de afbraak van spierweefsel verminderen
- de reesynthese van glycogeen bevorderen
Waar het op neerkomt is dat de sporter minder last heeft van spierpijn, stijve spieren en vermoeidheid. Dan blijft er dus meer tijd over om te trainen en de sport te beoefenen. Een gevarieerd aanbod van antioxidanten bevordert het herstel en zorgt ervoor dat het antioxiderend vermogen van het lichaam op peil blijft.

 
 
Herbalife24 producten

Voor meer info met betrekking tot gebruik en voedingswaarden: www.herbalife24.be

 

We garanderen dat ieder product van iedere geproduceerde partij wordt gescreend op verboden stoffen door een onafhankelijke derde instantie. Voor uw zekerheid kunnen de producten getraceerd worden met behulp van het partijnummer op het product en gecontroleerd worden op www.colognelist.com
De producten dienen gebruikt te worden als onderdeel van een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet in combinatie met een evenwichtige levensstijl.

 

Herbalife24 Formule 1 Sport

De Herbalife24 Formule 1 Sport is goed voor iedereen.

Evenwichtige maaltijd voor sporters

WIE KAN FORMULA 1 SPORT GEBRUIKEN?
• Formula 1 Sport is voor iedereen
• Recreatieve sporters of sportschoolfanaten die een betrouwbare, evenwichtige maaltijd nodig hebben
• Drukke professionals die constant bezig zijn, maar trainen om fit te blijven
•Atleten die op hun gewicht moeten letten en evenwichtige voeding willen krijgen


Herbalife24 F1 SPORT: een evenwichtige maaltijd die voor of na de training genuttigd kan worden.Uitgebalanceerd met koolhydraten,proteďnen, vitaminen en mineralen zorgt Herbalife24 Formula 1 Sport voor een stevige voedingsbasis voor uw prestaties.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN:
• Bevat 18 g proteďne dat de groei van magere spiermassa ondersteunt
• F1 Sport bevat zowel caseďne- als wei-eiwit, beide kwalitatieve zuivelproteďnen
• 219 kcal per portie om u te helpen uw calorie-inname te beheersen
• Unieke proteďne-koolhydraatmix met vezels en essentiële vitaminen en mineralen
• Vitaminen C, E en selenium helpen de cellen van het lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress
• Geen kunstmatige kleur- en zoetstoffen en conserveringsmiddelen

Vanille-Crčme smaak, 524 gram, 20 porties

 
Online Bestellen
 
Herbalife 24 Hydrate
Hydrateer je lichaam met Herbalife24 Hydrate

Ondersteunt de hydratatie met elektrolyten voor een goede vochtbalans gedurende de dag.

H24 Hydrate is een calorievrije elektrolytendrank ontwikkeld om de vloeistofconsumptie te bevorderen. Bevat 100% van de ADH vitamine C om vermoeidheid te helpen verminderen.Vocht is van essentieel belang voor goede prestaties. Voorzie uw lichaam van elektrolyten voor een betere opname van vocht.
Hydrate bevat minder dan 1 gram suiker en tevens vitaminen B, die de stofwisseling van koolhydraten ondersteunen.

WIE KAN HYDRATE GEBRUIKEN?

• Iedereen die hydratatie met weinig calorieën kan gebruiken
• Sporters gedurende intensieve training
• Iedereen die sport voor of na het werk
• Werknemers gedurende de dag

BELANGRIJKSTE VOORDELEN:
• Calorievrije drank voor sporters om de vloeistofconsumptie te bevorderen
• Met een osmolaliteit van minder dan 270 mOsmol/kg
• Levert 100% van uw ADH vitamine C, dat helpt de vermoeidheid te verminderen
• Levert B-vitaminen (B1, B2, pantotheenzuur en B12) en calcium en magnesium.
Deze dragen alle bij aan het normale energieleverende metabolisme • Geen kunstmatige kleurstoffen, geen kunstmatige smaakstoffen

Sinaasappelsmaak, 20 porties

 
Online Bestellen
 

Herbalife 24 Prolong

Gebruik de Herbalife24 Prolong bij lange en zware inspanningen

Tijdens intensief of langdurig sporten. Betere sportprestaties en sneller herstel.

Prolong is een koolhydraat-elektrolytendrank die geweldig is voor tijdens intensieve of extensieve inspanning. Deze unieke drankmix heeft een osmolaliteit van 270-330 mOsmol/kg en bevat naast wei-proteďne ook koolhydraten, die de groei en het behoud van magere spiermassa te ondersteunen.De dubbele koolhydratenmix van Prolong zorgt er voor dat calorieën gebruikt worden voor langdurige prestaties. .

WIE KAN PROLONG GEBRUIKEN?
• Triatleten die een gecombineerde fiets-looptraining voltooien of op een wedstrijddag
• Een wielrenner tijdens een 4 uur durende trainingsrit
• De zwemmer tijdens een ochtendtraining
• Voetballers tijdens een training of wedstrijd
• De werkende professional met fysiek zware werkvereisten

BELANGRIJKSTE VOORDELEN:
• Levert 224 kcal per portie, geweldig voor duursporten
• Deze unieke drank met een mix van koolhydraten en proteďnen heeft een osmolaliteit van 270-330 mOsmol/kg
• 8,6 g wei-proteďne om de groei van magere spiermassa te ondersteunen
• Bevat koolhydraten in de vorm van maltodextrine
• Verrijkt met vitamine C en B-vitaminen (waaronder B1, B3, B6, B12 en pantotheenzuur), heeft deze drank een lichte, subtiele smaak die geweldig is voor tijdens de inspanning
•Geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen

Subtile limoen smaak, 900 gram, 15 porties

 
Online Bestellen
 
Herbalife 24 Rebuild Endurance
De Herbalife24 Rebuild Endurance voor herstel bij duursporten

Snel herstel, spieropbouw bij duursporten.

Hersteldrank met koolhydraten en proteďnen voor duursporten..
Herstel is een belangrijk onderdeel van iedere training of wedstrijd. Sporters wordt aangeraden om 1,0 – 1,5 g/kg lichaamsgewicht aan koolhydraten te consumeren tijdens de eerste 30 minuten na de inspanning om zo de glycogeenvoorraden weer aan te vullen na langdurige inspanning.
Om snel te kunnen herstellen moet het glycogeen worden aangevuld en de spieren zich herstellen. Herbalife24 Rebuild Endurance bevat een uitgekiende mix van koolhydraten, die de aanvulling van glycogeen bevordert. Een geselecteerde mix van melkproteďne, glutamine en L-carnitine draagt bij tot de spieropbouw en helpt het immuunsysteem te ondersteunen. De weiproteďne, die snel wordt omgezet en de caseďneproteďne, die langzamer worden omgezet, zorgen voor een snelle en langdurige spieropbouw.

Voor o.a. hardlopers na een training van 10 km, triatleten na een lange training, voetballers, wielrenners...

BELANGRIJKSTE VOORDELEN:
• Voor gebruik na aerobe inspanning
• 188 kcal per portie
• Bevat 36 g speciaal geselecteerde koolhydraten en zuivelproteďnen van hoge kwaliteit in iedere portie
• Proteďne draagt bij aan de groei en het behoud van magere spiermassa
• Levert vitaminen B1, B2, C en E, samen met ijzer
• Geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen
• Caseďne- en wei-proteďnen zijn beide hoogwaardige zuivelproteďnen en worden erkend om hun uitstekende aminozuurinhoud.

Vanille-Crčme smaak, 1000 gram, 20 porties

 
Online Bestellen
 
Herbalife 24 Rebuild Strenght
Krachttrainers gebruiken de Herbalife24 Rebuild Strenght voor snellere en langdurige spieropbouw

Na intensieve spiertraining. Verbetert langdurige spieropbouw en -herstel.

Hersteldrank rijk aan proteďnen voor gebruik na krachttraining.
Bevordert de groei van magere spiermassa met 25 gram hoogwaardige zuivelproteďne. De speciaal geselecteerde mix van melkproteIne draagt bij tot een snelle en langdurige spieropbouw.Vertakte aminozuren (BCAA's) ondersteunen het spiermetabolisme na kracht- en duurtraining.

WIE KAN DE STRENGTH GEBRUIKEN?
• Krachtsporters
• Iedereen die aan gewichtheffen in de sportschool doet
• De CrossFitatleet na een training
• Voetballers die magere spiermassa willen opbouwen
• Iedereen die behoefte heeft aan veel proteďnen

VOORDELEN:
• Voor gebruik na anaerobe training
• Bevat 25 g proteďne dat bijdraagt aan de groei en het behoud van magere spiermassa en levert proteďne aan vermoeide spieren
• IJzer draagt bij aan het normale energiemetabolisme, de formatie van rode bloedcellen en zuurstoftransport in het lichaam
• Geen kunstmatige kleur- smaak- of zoetstoffen
• Caseďne- en wei-proteďnen zijn beide hoogwaardige zuivelproteďnen en worden .

Chocolade smaak, 1000 gram, 20 porties

 
Online Bestellen
 
Atleten die Herbalife Sportvoeding gebruiken.
 
Doeltreffende supplementen
 

Formule 2 Multivitamine Complex

Klik hier voor een vergroting

Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt ... Formula 2 Multivitaminen, uw dagelijkse multivitamine met meer dan 15 vitaminen en mineralen om u te helpen uw ADH te bereiken. Helpt u bij het bereiken van uw dagelijkse vitaminen- en mineralenbehoefte als onderdeel van een evenwichtig en uitgebalanceerd dieet.
• Vitamine A, foliumzuur, B6, B12 en zink helpen bij het onderhouden van de normale functie van het immuunsysteem
• Calcium en fosfor voor het onderhoud van goede botten en tanden
• Vitamine C en E helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

 
Online Bestellen
 
Vezel- en Kruidentabletten 
Klik hier voor een vergroting
Vezelsupplement helpt u bij het bereiken van de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels. Het eten van uitgebalanceerde voeding met veel volkorenproducten kan u helpen de dagelijkse vezelhoeveelheden binnen te krijgen, die bijdragen tot betere opname van voedingsstoffen. Als u moeite heeft om genoeg vezels te eten, neem dan een vezelsupplement om zo te helpen de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels te bereiken. Vezel- & Kruidentabletten bevat havervezels en peterselie-, oranjebloesem-, hibiscusbloemen venkelzaadpoeder. De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen. De aanbevolen 6 tabletten per dag bevatten 2,4 gram vezels
 
Online Bestellen
 
Formule 3 proteïne poeder
Klik hier voor een vergroting
Formula 3 Personalised Protein Powder is een rijke bron van soja- en wei proteïne, wat u kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa in het lichaam en het behoud van vitale botten
Het vergroten van de magere spiermassa van uw lichaam kan bijdragen aan een verhoogd metabolisme,wat betekent dat u meer calorieën zult verbranden. Zelfs wanneer u slaapt!
Formula 3 is een makkelijke manier om uw proteïne-inname te personaliseren als ondersteuning bij uw gewichtsbeheersing of training. Proteïnen uit voedingsmiddelen als soja of zuivel worden ‘compleet’ genoemd, omdat ze een balans bevatten van alle essentiële aminozuren (of bouwstenen) voor de groei en het behoud van spieren.
Uw lichaam heeft 1g proteïne per kg lichaamsgewicht nodig. Bij sporters zal dit meer zijn, afhankelijk van de sport zelf. Het lichaam heeft dagelijks de juiste hoeveelheid proteïne nodig om sterk en gezond te blijven. Proteïne, en met name de eiwitbouwstenen, die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel.
 
Online Bestellen
 

Proteinereep

Klik hier voor een vergroting

Herbalife Proteïnerepen zijn een heerlijk, evenwichtig tussendoortje.Ook gemakkelijk voor onderweg.Elke Herbalife proteïnereep bevat ongeveer 140 calorieën en bijna 10 g hoogwaardige zuivelproteïne, wat kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa. Het vergroten van de magere spiermassa van uw lichaam kan bijdragen aan een verhoogd metabolisme. Overheerlijke proteïne repen: boordevol voedingsstoffen:
• Een uitgebalanceerde combinatie van 10 g proteïne en 15 g koolhydraten
• 10 g proteïne helpt u magere spiermassa op te bouwen
• Rijk aan vitaminen B1, B2, B6, vitamine E en pantotheenzuur
Deze repen zijn gemaakt van echte chocolade, maar hebben veel minder calorieën en vetten. Een lekker en verantwoord tussendoortje!


Verkrijgbaar in de smaken: vanille-amandel, chocolade-pinda en citroen.
14 stuks per doos.

 
Online Bestellen
 

Gourmet Tomato soep

Herbalife Gourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje, dat gemakkelijk te bereiden is. Het combineert het nieuwste op het gebied van voedingswetenschap met prebiotische inulinevezels en natuurlijke tomatenlycopeen. De kruiden basilicum en oregano bieden u de smaak van de Mediterrane keuken.

• 104 kcal per portie, ideaal voor diegenen die hun calorie-inname willen beheersen
• Rijk aan proteïne (7 g) om u te helpen magere spiermassa op te bouwen
• Rijk aan vezels (3,2 g) om u te helpen tegemoet te komen aan uw dagelijkse vezelinname
• Ideaal als onderdeel van uw evenwichtige, 5-kleine-maaltijdenplan
• 8 keer zoveel proteïne als in normale tomatensoep*
* The composition of foods; Foods Standards Agency en The Institute of Food Research in the UK, 2006..

WAAROM HEEFT U HET NODIG? Gourmet Tomatensoep is een geweldig, hartig snackalternatief, of het nu iets warms en smakelijks is voor tussen de maaltijden door of een appetizer, of zelfs als tussendoortje laat op de avond. Houdt het evenwichtig en smakelijk zonder de calorieën zich op te laten stapelen.

 
Online Bestellen
 

Geroosterde sojaboontjes

heerlijke snack met de herbalife sojaboontjes

Dit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9g proteďne en 113kcal per zakje, zijn Geroosterde Sojabonen een evenwichtiger alternatief voor andere hartige snacks, zoals chips of crackers.
Heerlijk van smaak – geroosterd en licht met zout besprenkeld.
In handige individuele zakjes, ideaal voor wanneer u onderweg bent.
12 zakjes per doos.

 
Online Bestellen
 
H3O Pro - Isotone Sportdrank
Klik hier om de afbeelding te vergroten

HłO Pro™ is een koolhydraatelektrolytendrank, ontwikkeld voor gebruik voor, tijdens of na de inspanning. Met een osmolaliteit van 280-300 mOsmol/kg – ideaal voor sportprestaties.
Slechts 2% vochtverlies of lichte uitdroging tijdens inspanning kunnen de prestaties aanzienlijk beďnvloeden. Het houden van voldoende hydratatie en de juiste energiewaarden tijdens sport of inspanning is van vitaal belang. Het drinken van water alleen is dan soms niet voldoende, aangezien het niet die typische elektrolyten of koolhydraten bevat. Voorzie uw lichaam van brandstof met een juiste balans van elektrolyten en koolhydraten voor, tijdens en na de inspanning.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN:
Ontwikkeld door experts in sportvoeding is HłO Pro™ ideaal om voor, tijdens en na de inspanning te drinken voor hydratatie:
• Levert 137 kcal per portie
• Geeft een osmolaliteit van 280-300 mOsmol/kg – ideaal voor sportprestaties
• Levert vitaminen E en C die helpen de cellen beschermen tegen oxidatieve stress
• Bevat geen kunstmatige zoet- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Tevens is isomaltose tandvriendelijk.

10 zakjes per doosje.

Meer informatie H3O Pro >>>

 
Online Bestellen
 
Liftoff
Klik hier voor een vergroting

Als u zich vermoeid voelt, krijg dan uw energieke gevoel terug met LiftOff, een cafeïnehoudende, bruisende energiedrank met weinig calorieën. Cafeïne helpt de alertheid te bevorderen en verbetert de concentratie.
Stress en vermoeidheid zorgen er vaak voor dat we suikerhoudend, calorierijk voedsel en drank tot ons nemen. Hydrateer uw lichaam en geef het een energieke boost met LiftOff, een energiedrank laag in calorieën, maar met 100% van uw ADH B-vitaminen (B1, B2, B3, pantotheenzuur, B6, biotine) en vitamine C. Het draagt bij tot een heldere geest helder, wat weer leidt tot snel en accuraat denken.
• 10 kcal per portie, een goede vervanger voor de koolzuurhoudende dranken met suiker
• 100% van de ADH vitamine C om de vermoeidheid tegen te gaan
• 100% van de ADH B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, biotine) voor een normaal energiemetabolisme
• Bevat natuurlijke cafeïne uit guarana en cafeïnepoeder
• Iedere portie bevat 75 mg cafeïne om de alertheid te helpen verhogen en concentratie te verbeteren

Twee smaken: sinaasappel en citroen


Meer informatie Liftoff >>>

 
Online Bestellen
 

Cell Activator

Klik hier voor een vergroting

Cell Activator bevat een speciale formule, die het lichaam voorziet van B-vitaminen (B1, B2 en B6), plus de essentiële mineralen mangaan en koper voor een normaal energiemetabolisme en zink voor een normaal koolhydraatmetabolisme.Cell Activator is een mix van essentiële voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld voor een dagelijkse ondersteuning voor de energieproductie van cellen en de bescherming tegen oxidatieve stress. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen.
Cell Activator bevat drie belangrijke, zeldzame plantenextracten: chlorella, cordyceps en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze het lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als u dagelijks Cell Activator gebruikt, kunnen de normale energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en de essentiële voedingsstoffen optimaal benut worden.

Sommige voedingsstoffen komen meer dan voldoende voor in het gemiddelde dieet, andere komen te weinig voor of worden moeilijk opgenomen door het lichaam. Cell Activator biedt u een extra hoeveelheid van de speciale voedingsstoffen, die bijdragen tot de normale energieproductie van het lichaam en hierdoor kan uw lichaam efficiënter presteren.

 
Online Bestellen
 
NRG
Klik hier voor een vergroting

NRG-tabletten bevatten cafeïne uit guarana om de alertheid te helpen bevorderen en het gevoel van mentale vermoeidheid te helpen verminderen.
Guarana is een plant die zijn oorsprong vindt in Zuid-Amerika en al eeuwenlang wordt gebruikt door de Amazone-Indianen voor het cafeïnegehalte, zijn verkwikkende en stimulerende kwaliteiten. In het moderne Brazilië wordt Guarana toegevoegd aan frisdrank om het wonderlijke gevoel van natuurlijke energie dat het geeft.
Gedurende de dag kunnen er momenten zijn waarop u het gevoel heeft zich niet meer te kunnen concentreren. Als de mentale vermoeidheid toeslaat, kan het een uitdaging zijn alert en gefocust te blijven.
Supplementeren met guarana kan een goede optie zijn om u gefocust en energiek te houden.
• Deze tablet bevat 32mg cafeïne uit natuurlijke rauwe guarana.
• Guarana, gemengd met orange pekoe, een traditionele zwarte thee met een fijne en rijke smaak. Guarana is en mildere vorm van cafeïne en minder belastend voor de spijsvertering. Het ondersteunt het normaal energieniveau en verdeelt de energie gelijkmatig. Daarbij kan het bijdragen tot de afbraak van melkzuur, wat resulteert in een kortere herstelperiode.
 

 
Online Bestellen
 
Prelox Blue
Klik hier voor een vergroting
Prelox® Blue, draagt bij om de mannelijke vitaliteit te verhogen. Zowel voor jonge als voor oudere mannen, kan de druk van het moderne leven de vitaliteit en de prestaties verminderen. Prelox® Blue is speciaal ontwikkeld om mannen te helpen de gevolgen van een gestrest leven de baas te worden!

• Met L-arginine en Pycnogenol, een gepatenteerd extract van de Pinus Maritma.
• Prelox Blue is rijk aan vitamine E om uw cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress.
Meer informatie>>
 
Online Bestellen
 

RoseOx

Klik hier voor een vergroting
RoseOx is een goed afgerond voedingssupplement dat botanische extracten bevat, waaronder rozemarijn, kurkuma en crucifere groenten. Het bevat 620 mg van een exclusieve mix van rozemarijnextract, vermengd met een combinatie van kruiden en vitamines C, E en Bètacaroteen. RoseOx is speciaal samengesteld om uw lichaam te ondersteunen als u moeite heeft alles aan te kunnen tijdens spannende tijden. Het is normaal dat, tijdens het spijsverteringsproces, vrije radicalen worden geproduceerd (afvalstoffen). Een teveel aan vrije radicalen kan gezonde cellen beschadigen. Het lichaam zet een natuurlijk afweersysteem in om deze vrije radicalen uit te schakelen: dat zijn de antioxidanten. RoseOx heeft hierop een neutraliserende en preventieve werking en werkt op het immuunsysteem en kan zo antiverouderend zijn.  
 
Online Bestellen
 

Schizandra Plus

Herbalife Schizandra Plus is een Formule op basis van Kruiden, Vitamine (A, E, B6 en C), Seleen en Aminozuren complex in tabletvorm met essentiële nutriënten, die een synergetisch effect hebben.
Het basisingrediënt, de schizandra-bes, is een sterke plant die rijk is aan voedingstoffen en al eeuwenlang populair bij Chinese en Aziatische plantenkenners. Dit voedingssupplement is zo vervaardigd dat de schadelijke vrije radicalen geneutraliseerd kunnen worden.

Voelt u zich uitgeput? Schizandra Plus is rijk aan selenium en vitaminen C en B6 om uw immuunsysteem te helpen normaal te functioneren en vermoeidheid te helpen verminderen. Vitamine E is toegevoegd om cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress. Als je vindt dat je het te druk hebt en niet eens meer de tijd heeft om jouw "accu weer op te laden", bestaat de kans dat uw energiereserves en lichaamsnutriënten opraken. Herbalife Schizandra Plus komt het lichaam te hulp met speciale nutriënten, die het lichaam nodig heeft.
De zorgvuldig gedoseerde ingrediënten helpen het lichaam een interne bescherming op te bouwen tegen de gevolgen van een actieve levensstijl. Als u elke dag Herbalife Schizandra Plus neemt, kan dit bijdragen in de strijd tegen de interne en externe "vijand".

Eigenschappen van de belangrijkste ingrediënten:
- De gekleurde bessen van de Schizandra plant worden door Chinese plantenkenners al eeuwenlang hoog aangeslagen en worden nu in het Westen eveneens gewaardeerd, omdat ze een positief effect op het lichaam hebben als "adaptogeen", een stof die het lichaam helpt zich aan de omgeving aan te passen.
• De Schizandra-plant helpt het lichaam om een beter gebruik te maken van de aanwezige zuurstof. (luchtwegen)
• Vitamine E draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
• Vitaminen C en B6 dragen ook bij aan het verminderen van vermoeidheid
• Een ideaal supplement voor als u een druk en hectisch leven leidt
• Combinatie van selenium en vitamine C en E
 
 
Online Bestellen
 
Herbalifeline
Klik hier voor een vergroting
Herbalifeline® is een omega-3-supplement rijk aan de essentiële omega-3-vetzuren EPA en DHA, die erom bekend staan te helpen bij het onderhouden van een vitaal hart.
Studies hebben aangetoond dat veel Westerse diëten erg weinig lange-keten-omega-3- vetzuren (EPA & DHA) bevatten. Daarom kan supplementeren nuttig zijn. Het advies van voedingsdeskundigen is om wekelijks 2 tot 3 porties vette vis te consumeren om zo de aanbevolen omega-3-inname te bereiken.

• Het consumeren van omega-3-vetzuren helpt uw hart vitaal te houden. Ons lichaam produceert hier niet genoeg van, dus moeten we ze binnen krijgen uit externe bronnen.
Herbalifeline® is rijk aan EPA en DHA om het hart te helpen vitaal te blijven. Om dit gunstige effect te bereiken, consumeert u 250 mg EPA & DHA per dag, zoals wordt aanbevolen door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA)
• DHA draagt ook bij aan het behoud van het normale functioneren van de hersenen en het zicht
• Bevat essentiële oliën om de smaak te verfrissen

Vroeger slikten we gewoon een capsule levertraan om gezond te blijven. Maar tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende. Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te ontkennen, maar eet u voldoende vette vis? Herbalifeline stelt u in staat om toch te profiteren van de rijkdom die de zee biedt. Deze belangrijke capsule bevat een heel scala van diepzeevis-oliën, geselecteerde kruiden en voedingsstoffen, die bijdragen tot ondersteuning van o.a. uw hartfunctie, betere concentratie, behoud soepele gewrichten…

Negen capsules (aanbevolen dagelijkse dosis) bevatten: 4500 mg visolie, waarvan 1026 mg EPA en 675 mg DHA.
*Personen die antistollingsmiddelen op recept gebruiken, dienen hun arts te raadplegen alvorens dit product te gebruiken.
Online Bestellen
 
Niteworks
Klik hier voor een vergroting

Niteworks is een voedingssupplement voor tijdens de nacht, met L-arginine, L-citrulline en vitaminen C & E en foliumzuur.
Het voedingssupplement Niteworks is ontwikkeld door Herbalife, in samenwerking met Nobelprijswinnaar Dr. Louis J. Ignarro. Deze heeft zijn carrière toegewijd aan onderzoek naar de levensverbeterende eigenschappen van stikstofmonoxide. Hij kreeg de prestigieuze Nobelprijs voor zijn onderzoek naar de positieve bijdrage van L-arginine en L-citrulline op de productie van stikstofoxide in het lichaam.
Stikstofoxide is een gas dat van nature in het lichaam voorkomt en een normale bloedvaatcirculatie bevordert, in combinatie met een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet en lichaamsbeweging.
Voldoende fruit en groenten, in combinatie met een actieve levenstijl, kunnen zorgen voor een verhoogd stikstofoxideniveau. In het bijzonder vanaf de leeftijd van 30 jaar.

• Niteworks bevat de aminozuren L-arginine en L-citrulline
• Rijk aan foliumzuur
• Rijk aan vitaminen C en E om de cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress
• Met citroenmelisse

Drink het ’s avonds voor het naar bed gaan. Niteworks® is voeding voor ’s nachts, speciaal ontwikkeld voor iedereen, maar in het bijzonder voor diegenen boven de 30.

Meer informatie Niteworks >>>
Online Bestellen
 

Tang Kuei

Klik hier voor een vergroting
Tang Kuei is gemaakt van de wortel van het Angelica Sinesis-kruid. Eeuwenlang hebben Chinese kruidendokters Tang Kuei beschouwd als ‘superieur’ kruid. De behoeften van vrouwen zijn anders. Bij het leiden van een drukke of actieve levensstijl kan extra ondersteuning voor de functies van het lichaam nodig zijn. In deze situaties kan extra supplementeren u helpen bij het in stand houden van het algehele welzijn en de vitaliteit.
Vrouwen van vruchtbare leeftijd kunnen lichamelijke hinder ondervinden van de veranderingen binnen hun hormonale huishouding. Tang Kuei is een supplement voor de ondersteuning van de vrouwelijke gezondheid, met kamille. De zachte eigenschappen van Tang Kuei stimuleren het lichaam om een natuurlijk evenwicht te hervinden. De tabletten kunnen bijdragen tot verlichting aan gespannen spieren na zware lichamelijke inspanning.


Meer informatie Tang Kuei >>>
Online Bestellen

 

Aloë siroop

 Klik hier voor een vergroting

Een pure verfrissende drank op basis van aloë. Met dit verfrissende concentraat verzacht u uw ingewanden. Door de kalmerende kruidenkwaliteiten van Aloë (40%), kan deze verfrissende drank een positieve invloed hebben op de normale spijsvertering. Tevens brengt u zo het zelfreinigend vermogen van uw lichaam op een hoger plan. De siroop is bereid uit aloë van topkwaliteit ( Barbadensis ) en biedt u bovendien de weldadige werking van het kruid kamille. Met behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife erin geslaagd om de beroemde organische voedingstoffen uit de Aloë-Veraplant te destilleren en te stabiliseren.
Of u uw gewicht nu wilt beheersen of een druk en actief leven leidt, het kan moeilijk zijn uw lichaam dagelijks van de benodigde 2 liter vloeistof te voorzien. Het gebruik van Herbal Aloësiroop is een ideale manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en heerlijk smakende drank om u te helpen uw vloeistofinname te verhogen.

Inhoud 473 ml
.

 
Online Bestellen
 
Aloësiroop van de Aloë Vera plant MANGO smaak

Een pure verfrissende drank met mangosmaak op basis van aloë. Met dit verfrissende concentraat verzacht u uw ingewanden. Door de kalmerende kruidenkwaliteiten van Aloë en o.a kamille, kan deze verfrissende drank een positieve invloed hebben op de normale spijsvertering. Tevens brengt u zo het zelfreinigend vermogen van uw lichaam op een hoger plan. Met behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife er in geslaagd om de beroemde organische voedingstoffen uit de Aloë-Veraplant te destilleren en te stabiliseren.

• caloriearm.
• Geen toegevoegde suikers
• 40% aloë vera sap van het aloë vera blad Barbadensis

Inhoud 473 ml.

 
Online Bestellen
 
Aloë Vera drinksiroop MAX
 

Deze verfrissende drank heeft een meer bittere smaak door het hoog gehalte van aloë vera Barbadensis concentraat.

• Herbal Aloë Max bevat 97% gel afkomstig van het aloë verablad en is voorzien van het kwaliteitskeurmerk van de 'Internationale Aloëwetenschap*' (IASC)
• Bevat geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen
• Laag in calorieën
• De bevoorrading van de aloë vera wordt nu gedaan vanuit Herbalife Innovations and Manufacturing. Herbalife is eigenaar van het hele proces, van 'Seed to Feed'! *
• Aloë Max is hoog in Aloë gehalte en laag in suikergehalte.
• Vooral voor mensen die hun gewicht willen beheersen en gevoelig zijn voor suiker is Aloë Max dé uitkomst
Het binnenkrijgen van de benodigde dagelijkse vloeistofhoeveelheid van 2 liter kan een uitdaging zijn, zeker als u een druk leven leidt. Nu kunt u makkelijk genieten van devoordelen van geconcentreerde aloë met Herbal Aloë Max. Het is een verfrissende en evenwichtige toevoeging aan uw water om u te helpen uw dagelijkse vloeistofinname te behalen.


Inhoud 473 ml.

 

Verschil in smaak van de 3 soorten Herbal Aloe Drank.

• Aloe Concentrate bevat citroen, fris zoet van smaak
• Mango bevat Mango, waardoor het fris zoet van smaak is.
• Aloe Max is puur, smaakt iets bitter, fris bitter, door hoog aloë gehalte

 
Online Bestellen
 
 

VRIJBLIJVEND ADVIES >>>
 
 

UW WELZIJN - Kim Van Biesen

 
Onafhankelijk Herbalife member

Smidstraat 12

3891 Mielen-Boven-Aalst, België

info@uwwelzijn.be - 0495/633628

 
Top