Herbalife producten bestellen - Herbalife distributeur België - Uw Welzijn  
 
HERBALIFE PRODUCTEN BESTELLEN - LEVERING TAXIPOST 24H IN HEEL BELGIE !
 
 

 Herbalife home index

Klanten Login:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Nog geen login?
Registreer hier!

 Herbalife

online bestellen Herbalife-webwinkel

 

 Herbalife afslanken

 Herbalife evenwichtig ontbijt

 Herbalife aankomen

 Energie/vitaliteit

Herbalife24

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Huidverzorging

 Skin Activator

 Aloe Vera

 Sinaasappelhuid

 Parfums

 

 In de kijker

 Online BMI berekenen

 Succesverhalen

 

 Bijverdienen met Herbalife

 
Blijf op de hoogte!
Schrijf U hier in voor
onze NIEUWSBRIEF
Email
Voornaam
 
 

 Voeding

 Tips

 Veel gestelde vragen

 Shake recepten

 Maaltijdplan

 

 Wie ben ik?

 Contact

 

 Nuttige Links

 Algemene voorwaarden

 Disclaimer

 Privacy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ERVARINGEN MET HERBALIFE - SUCCESVERHALEN

 

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben succes met het Herbalife programma. Hier zijn een paar succesverhalen! Meer succesverhalen kunt u lezen op de website Herbalife.be!

Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Gewichtsbeheersing-programma van Herbalife, waaronder onder andere: evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust.
Individuele resultaten kunnen variëren.

 
Esther Witkamp, België
 

Toen ik in maart op de weegschaal stond en heel zwaar woog, zijn er tientallen alarmbellen beginnen rinkelen dat ik er iets aan moest doen. Diezelfde week ben ik dan begonnen met het Herbalife programma. Na een aantal dagen voelde ik mij fitter en minder opgeblazen. Ik merkte dat Herbalife zéér gebruiksvriendelijk is, erg lekker en dat je er eindeloos mee kan variëren. Een aantal favorieten: de Bloody Mary shake, Herbalife vanille of chocolade met sojamelk, appel en kaneel, Herbalife vanille met sojamelk en kiwi.

In combinatie met meer beweging slaagde ik er in om maar liefst 4 kledingsmaten en in totaal 160 cm. kwijt te raken!

Als ik foto’s van mezelf bekijk, schrik ik er zelf nog steeds van hoe zwaar ik was.

Nu ben ik zéér trots op mezelf dat ik dit resultaat heb behaald en weet ik, dat ik, dankzij Herbalife, op gewicht kan blijven en me fit voelen.

 
Marc Jongen, België

Toen ik ongeveer 20 jaar oud was, was ik gek van Amerikaans voetbal. Ik beoefende deze sport ook maar helaas ontwikkelde ik meer vetmassa dan spiermassa en had ik al vrij snel een behoorlijk overgewicht.

Toen ik stopte met voetbal werd het probleem nog groter. Ik kreeg verkeerde eetgewoonten en door het onregelmatige ritme van mijn werk kon ik niet meer regelmatig sporten. Ik ontving een postkaart van een Onafhankelijk Herbalife Distributeur die me uitnodigde contact op te nemen. Ik besloot om de zaken in eigen hand te nemen en zo kwam het dat ik het gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife ontdekte.

Mijn doelstelling was om mijn gewicht te beheersen en een evenwichtig eetpatroon te ontwikkelen, daarom stelde mijn Welzijnscoach voor om te beginnen met het QuickStart Programma van Herbalife®. Ik wil met name het belang van een persoonlijke begeleiding door een Welzijnscoach onderstrepen. Haar adviezen en steun hebben ervoor gezorgd dat ik het programma heb volgehouden.

Een eenvoudig programma dat gemakkelijk te volgen is en producten die werken zijn het geheim van mijn succes ! In tegenstelling tot voorgaande pogingen om mijn gewicht te beheersen, had ik helemaal geen frustraties over de voeding. Mijn lichaam veranderde en werd steviger en daarmee groeide mijn besef van voeding. Ik heb letterlijk opnieuw geleerd om me te voeden en ik heb de werkelijke smaak van voedingsstoffen opnieuw ontdekt.

Ik heb niet alleen mijn gewicht aanzienlijk weten te beheersen, maar ik ben ook weer in topvorm. Ik heb weer vertrouwen in mezelf en voel me goed in mijn lichaam!

 
Pieter De Clercq, 23, België

“ Herbalife helpt mij om het beste uit mijn trainingen te halen !”

 

“Ik ben Pieter De Clercq, 23 jaar en competitief mountainbiker. Ik ben met competitie begonnen na een periode van recreatief mountainbiken. De voornaamste reden hiertoe was dat ik wel redelijk goed uit de voeten kon met mijn mountainbike en ik van nature al competitief ingesteld ben.

Na 4 jaar geleidelijk opbouwen, meer trainen, meer competitie en op hoger niveau, ben ik nu doorgegroeid tot het niveau van “Elite”. Ik let reeds sinds enige tijd op mijn voeding. Zo eet ik ondermeer niets dat uit frietvet afkomstig is, snijd de vetrandjes van mijn vlees e.d. Door een toevallige ontmoeting, ben ik begonnen met het programma van Herbalife. Op enkele dagen tijd ontdekte ik al resultaten! Ik merkte dat ik veel sneller recupereerde, zowel na inspanningen tijdens de wedstrijd, zoals beklimmingen of demarrages, als na de wedstrijd. Terwijl ik vroeger na een wedstrijd helemaal uitgeteld was, ben ik nu in staat om ’s avonds met mijn vriendin nog eens naar een restaurant of naar de bioscoop te gaan, zonder in slaap te vallen.

Zes dagen nadat ik met de Herbalife producten begonnen was, kwam het belangrijkste wapenfeit: na 4 jaar competitie heb ik mijn eerste overwinning behaald. Een fantastisch gevoel!

Ondertussen zijn we weer een beetje verder en de resultaten blijven goed. Ik voel me na een uitputtende inspanning snel weer helemaal top, en daardoor kan ik ook meer en harder trainen. Herbalife helpt mij om het beste uit mijn trainingen te halen, en training is de basis voor goede prestaties!”

 
Marie-Louise De Cock, België
 

“ Elke dag geniet ik nu van het leven, mijn leven heeft een totale omwenteling gemaakt.”

Ik ben Marie-Louise De Cock, 58 jaar en woonachtig te Affligem.

Ik was enkele jaren geleden wanhopig en zat in een diep dal. Ik kampte met verschillende lichamelijke klachten en bovendien had ik overgewicht en was steeds vermoeid. In november 2003 leerde ik Herbalife kennen, net op het juiste moment. Door regelmatig gebruik van de producten ging mijn energieniveau de hoogte in. Dit was niet het enige, ik had in een paar maanden mijn gewicht beheerst. Ik herleefde en kreeg opnieuw zelfvertrouwen. Ik kreeg weer een actiever leven. Mijn omgeving gaf mij complimentjes: “ Marie-Louise wat zie je er goed uit!

Mijn enthousiasme was zo groot dat ik, tegen al wie het horen wou, de Herbalife producten aanbevool. Zo begon ik als Distributeur en had na 1 maand al 10 klanten. Eenmaal per maand nodig ik al mijn klanten uit om samen te komen, resultaten te bespreken en de andere producten voor te stellen, zowel de Inwendige als de Uitwendige Voedingsproducten.

Elke dag geniet ik nu van het leven, mijn leven heeft een totale omwenteling gemaakt, en elke keer opnieuw geeft het mij een kick. Ik heb weer zin in het leven. Ik doe veel meer, want mijn dag is langer dan tevoren.

Dankzij Herbalife let ik nu meer op mijn voeding, ook de rest van de familie leeft nu evenwichtiger dan vroeger.

Hier had ik nooit bij stil gestaan zonder Herbalife. Ik zal Herbalife eeuwig dankbaar zijn.

 
Ivan Wolf, Tsjechië
 

Mijn naam is Ivan Wolf. Ik kom uit Tsjechië en ik gebruik de Herbalife® producten sinds 2002. Ik kan me mijn ontbijt zonder een Formule 1 shake niet voorstellen! Op 21-jarige leeftijd had ik totaal geen interesse in sport maar in december 2006 begon ik fitnesslessen te volgen.

Ik nam Formule 1, Formule 3 – Personalised Proteďne Powder, Thermo Complete®, Schizandra Plus, Cell Activator, Herbalifeline®, Male Factor 1000™ en de NRG tabletten. Het is gewoon verbazingwekkend hoe goed ik me nu voel! Ik begon met de producten om mijn moeder (toen een zeer vermoeid persoon) in te laten zien dat evenwichtige voeding een groot verschil kan maken. Als resultaat is zij nu Herbalife Distributeur! Ik wil Herbalife graag bedanken, want sinds ik de Herbalife® producten gebruik, voel ik me fantastisch!

 
Peter Dimitriou, Cyprus
 

Mijn naam is Peter Dimitriou en ik woon in Larnaca, Cyprus. Toen ik 14 jaar was, begon ik met fietsen. Al vele jaren is één van mijn grote dromen de afstand tussen Griekenland en Rusland afleggen op mijn fiets. Een vriend van mij stelde mij voor aan de Herbalife® producten en toen ik deze begon te gebruiken, merkte ik een groot verschil! Afgelopen augustus, dankzij een gevarieerd, uitgebalanceerd voedingsplan ondersteund door de Herbalife® producten (Formule 1, Formule 3 en Instant Kruidenthee), verwezenlijkte ik mijn droom en fietste ik van Thessaloniki naar Rusland. Mijn gevoel over deze prestatie valt niet te omschrijven; ik ben dankbaar dat Herbalife in mijn leven kwam!

 
Pierre Coupez, Frankrijk

Drie jaar geleden droeg ik zo veel extra gewicht met me mee dat het me uitputte! Mijn voeding bestond geheel uit bewerkt fast food. In juni 2004 nodigde een vriend uit Quebec, Canada, me uit om de Herbalife® producten te proberen. Ik greep meteen deze kans aan.

Na enkele maanden had ik al het gevoel dat ik energieker en vitaler werd. Het is een absolute gewaarwording dat op de leeftijd van 39 jaar de Herbalife® producten in combinatie met regelmatig bewegen mij letterlijk getransformeerd hebben. In een jaar tijd had ik mijn oude vorm en conditie weer terug en in 2006 deed ik mee aan de Gérardmer Triathlon! Ik ben blij dat ik weer kleding kan dragen die ik leuk vind en ben blij dat ik weer met mijn kinderen kan spelen. Door constant het Herbalife programma te blijven volgen, beheers ik nu perfect mijn gewicht. Bedankt, Herbalife

 
Karine Portmann, Frankrijk
 

Voordat ik zwanger werd, had ik al overgewicht. Toen kreeg ik het gevoel dat ik mezelf compleet had laten gaan. Ik had geen controle meer over mezelf en ik legde me erbij neer dat ik de rest van mijn leven overgewicht zou hebben…

Toen woonde ik een vergadering bij over Herbalife®, de Herbalife® producten en hoe deze resultaten kunnen opleveren in combinatie met persoonlijke coaching. Na een paar maanden hielpen deze geweldige producten mij mijn gewicht te beheersen en geleidelijk mijn vorm weer terug te krijgen. Tegenwoordig ben ik zelf Herbalife Welzijnscoach.

Mijn doel is om anderen te helpen hun welzijn te behouden.

 
Mario Gulina, 39, Belgďe
 

“ Een moderne, eenvoudige levensstijl die een groot verschil maakt!”

 

Ik heb dankzij een vriend kennis gemaakt met de producten van Herbalife. In het begin was ik sceptisch maar de verbazingwekkende resultaten die ik om mij heen zag overtuigden mij al snel en ik begon ook met een gewichtsbeheersingsprogramma.. Ik heb de QuickStart-kit als basis gebruikt en ik heb hier wat producten voor Doelgerichte Voeding aan toegevoegd zoals Herbalifeline, Fiberbond en Thermo Complete™. Dit is gewoonweg de manier waarop ik geweldig resultaat heb geboekt!

Voor dat ik kennis maakte met Herbalife, lukte het mij nooit om mijn gewicht echt te beheersen en ik vond de programma’s altijd veel te streng om vol te houden. Mijn instelling was goed, ik begon altijd met het eten van rauwkost … maar uiteindelijk zat ik toch altijd weer chocolade te eten. Met de producten van Herbalife zijn de resultaten die ik heb geboekt meer dan bevredigend te noemen!

Ik heb niet alleen mijn figuur verbeterd, maar ik ben ook veel vitaler en ik heb nu de conditie van een amateur sporter. Hierdoor kon ik in september 2006 in Gérardmer (Frankrijk) meedoen aan de eerste triatlon van mijn leven! Mijn spieren en mijn hele lichaam hebben het vol gehouden tijdens de 3 onderdelen (zwemmen, fietsen en hardlopen) en ik ben er erg trots op dat ik de kleuren van Herbalife mocht dragen. Overtuigd door de werkzaamheid van de producten, heb ik korte tijd later besloten om zelf te beginnen als Onafhankelijk Distributeur. Zonder ervaring, zonder diploma’s en na een lange periode van werkeloosheid, zou geen enkel ander bedrijf me hebben kunnen bieden wat ik tegenwoordig heb: een buitengewone levensstijl en -kwaliteit, de vrijheid om zelf mijn werkzaamheden te plannen zoals ik het wil en bovendien het bevredigende gevoel dat ik verdien wat ik waard ben.

Ik ben tegenwoordig eigen baas en ik help anderen om ook eigen baas te worden! Herbalife heeft me daadwerkelijk de mogelijkheid geboden om mijn levenskwaliteit te veranderen, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied.

 
Voor meer informatie over afslanken, aankomen,…
 

Herbalife Uw Welzijn, Onze Passie

VRIJBLIJVEND ADVIES >>>

U kan ons ook bellen of e-mailen

 

UW WELZIJN - ANJA AERTS

 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur

Wolfsdonksteenweg 22

3201  Langdorp, België

Tel:  013 – 661967   /     0477 - 977383 

Rekeningnr. :
IBAN: BE08 7350 3626 1113
BIC: KREDBEBB  
BTW 0886 496 064

info@uwwelzijn.be

 
Top
 

 
   
   

© Copyright Uw Welzijn | Onafhankelijk Herbalife Distributeur  | Alle rechten voorbehouden