Herbalife producten bestellen - Herbalife distributeur België - Uw Welzijn  
 
HERBALIFE PRODUCTEN BESTELLEN - LEVERING TAXIPOST 24H IN HEEL BELGIE !
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

AFSLANKEN met Herbalife

Afslanken met Herbalife
 

Wat maakt afslanken met Herbalife zo anders?

Geen twee mensen zijn hetzelfde. Afslanken met Herbalife is dan ook op uw persoonlijke behoeften gebaseerd. Uw Herbalife coach zal een programma opzetten, dat via een voedingsanalyse, helemaal op maat wordt gemaakt van uw eigen lichaam, voedingspatroon, levenstijl. Via de analyse kunnen wij een, voor u specifiek, programma samenstellen. U krijgt ook vanaf de eerste dag begeleiding, zodat u tijdens het afslanken er niet alleen voor staat.

Voor een afslankprogramma specifiek voor u, vul de nodige gegevens in op VRIJBLIJVEND ADVIES AFSLANKEN

Afslanken met Herbalife, een doeltreffende en gepersonaliseerde gewichts-beheersingsmethode.

De kracht van proteÔne
De juiste dagelijkse hoeveelheid proteÔne helpt u bij uw gewichtsbeheersing. Afslanken, aankomen, sport....
We hebben proteÔne nodig om sterker en gezonder te worden. 
Als we niet genoeg eiwit binnenkrijgen, dan 'leent' ons lichaam het van onze spieren en organen. ProteÔne is onontbeerlijk voor het opbouwen van magere spiermassa, waardoor we meer calorieŽn verbranden. Onze spieren worden dan ook wel eens de 'vetoventjes' van ons lichaam genoemd, die zorgen voor een snelle stofwisseling

Maar al te vaak snijden mensen, die willen afslanken, in de hoeveelheid eiwitten, die zij consumeren.

Veel mensen gaan ook te weinig eten in de hoop sneller te vermageren. Afvallen of afslanken via een soort crashdieet is zeker niet gezond afslanken. Dit kan zelfs gemakkelijk leiden tot voedingskundige tekorten, die de gewichtsbeheersing of het afslanken juist afzwakken en mogelijk zelfs resulteren in gewichtstoename. Men duidt dit, zoals u weet, aan met 'jo-joŽn' of het 'jo-jo-effect'.

Afslanken met Herbalife betekent: geen calorieŽn meer tellen of afwegen, maar simpelweg twee keer per dag een shake maken, aangevuld met een evenwichtige hoofdmaaltijd, zeker 2 tussendoortjes en voldoende water. Een 30 minuten beweging per dag is aangeraden.
Zo krijgt u elke dag voldoende en belangrijke voedingstoffen.  Uw lichaam komt niets te kort, integendeel.

Afslanken: de Afslankfase:
Tijdens het afslanken ( afslankfase ) vervangt u twee maaltijden door ťťn van de heerlijke shakes. U neemt dus twee shakes per dag en daarnaast eet u ťťn uitgebalanceerde, evenwichtige maaltijd. U neemt minstens twee tussendoortjes en drinkt zeker 2 liter water per dag  
Zie Maaltijdplan

Afslanken: deStabilisatiefase: 
Na het afslanken met Herbalife producten is het belangrijk dat u uw gewicht behoudt en daarom 
is er een stabilisatiefase. U vervangt in deze fase ťťn maaltijd ( ontbijt ) door een shake en eet u twee maaltijden 'normaal'.

Tijdens het afslanken kan u genieten van professionele begeleiding. Omdat Herbalife voor 100% achter zijn producten staat, geeft Herbalife een 30-dagen-geld-terug garantie

Afslanken met Herbalife producten is dus niet alleen simpel, maar ook gezond afslanken.

Gezond afslanken met Herbalife producten

Blijf in goede conditie met onze fantastische programma's!

Wij stellen samen met U een individueel programma op, afgestemd op uw behoeften en levensstijl. Het programma kan aangevuld worden met doelgerichte supplementen en tussendoortjes. Onze programma's gaan samen met voldoende water drinken, groenten en fruit eten, aan beweging doen.

Hieronder een paar Herbalife afslankprogramma's

1) Herbalife Basis afslankprogramma

Afslanken Kit Intelligente Voeding

De kern van Herbalife voor een goed begin.

* 2 Formule 1 - voedingsshake
* 1 Formule 2 - Multivitamine Complex
* 1 Vezels- en kruidentabletten

Online Bestellen

2) Herbalife Basis afslankprogramma + Thermojetics kruidendrank

Afslanken met Thermojetics kruidendrank

* 2 Formule 1 - voedingsshake
* 1 Formule 2 - Multivitamine Complex
* 1 Vezels- en kruidentabletten
* 1 Thermojetis kruidendrank

Online Bestellen

Wij helpen u bij het samenstellen van het beste afslankprogramma.

Voor een afslankprogramma specifiek voor u, vul de nodige gegevens in op VRIJBLIJVEND ADVIES AFSLANKEN

Hier de belangrijkste producten voor een programma afslanken.

Formule 1 Voedingsshake
Herbalife Formule 1 voedingsshake Klik hier voor een vergrotingHerbalife Formule 1 voedingsshake zakjes Vanille Klik hier voor een vergroting

Het lichaam heeft uitgebalanceerde voeding nodig om optimaal te functioneren. Als u uw gewicht veilig en gemakkelijk wilt beheersen en zelf wilt blijven bepalen hoeveel u weegt, kan Formule 1 u helpen uw doel echt te bereiken.
Heerlijke, uitgebalanceerde maaltijd, die een uitstekende balans geeft van hoogwaardige proteïnen uit melk en soja, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden. Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnenkrijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen.
Deze voedingsstoffen worden niet alleen snel door het lichaam opgenomen, maar elke portie van deze uitgebalanceerde voeding is een heerlijke en vullende maaltijd. Helpt u niet alleen overtollige kilo’s, maar ook die extra centimeters kwijt te raken.
F1 shakes hebben mensen over de hele wereld geholpen bij het bereiken van hun gewichtsverliesdoelen. Bereik de uwe vandaag nog!


• De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld. (35% marktaandeel in de wereldwijde gewichtsbeheersingssector. Euromonitor 2012)
• Ondersteund door de wetenschap: Klinische studies tonen aan dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes als onderdeel van een caloriebeperkend dieet, samen met gemiddelde beweging, effectief is voor het beheersen van het gewicht.
• Caloriebeheersend: 220 kcal per portie
• Formula 1 shakes zijn rijk aan proteïnen uit zuivel en soja (18 g per portie) en een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen door training.
• Een Formula 1 shake is snel te bereiden en een handig evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner.
• Sojaproteïne: een compleet proteïne dat alle essentiële aminozuren biedt.
• Biedt essentiële vitaminen en mineralen.
.

Aantal porties per blik: 21.

Zakjes vanillesmaak per 7 stuks.

Smaken: Cookies and Cream, Vanille, Tropical Fruit, Chocolade, Cappuccino, Aardbei, Toffee-appel-kaneel, Chocolade munt

Meer informatie Formule 1 >>

 
Online Bestellen
 
Formule 1 Maaltijdrepen
Formule 1 Maaltijdvervangende repenFormule 1 doos maaltijdvervangende repen

Dit is de shake in de vorm van een heerlijke reep! Deze maaltijdreep is de ideale oplossing voor de momenten dat een shake maken moeilijk is, bijvoorbeeld in de auto, op de sportschool, op het werk, het vliegveld etc...

Twee smaken.

Per doos van 7 stuks
.

Meer informatie F1 Maaltijdrepen>>

 
Online Bestellen
 
Formule 1 Voedingsshake Vrij Van - Lactose, gluten en soja

Heeft u een voedselallergie of voedselintolerantie? Ook voor u heeft Herbalife een oplossing!
Verkrijg ook alle voedingsstoffen, die u nodig heeft, in een heerlijke vanillesmaak.
Deze Formule 1 Vrij Van is een evenwichtige maaltijd en biedt een uitstekende balans van hoogwaardige erwtproteÔne, essentiŽle micronutriŽnten en toegevoegde plantenextracten en kruiden.
Bevat bosbes- en granaatappelextracten.

U kan de shake bereiden met rijstmelk of melk , naargelang uw voedselallergie of -intolerantie.
Eventueel zelfs met water met wat fruit, maar dan best wat meer shake gebruiken, gezien water geen proteÔne bevat.

Aantal porties per blik: 21.

Smaak: Vanille

Meer informatie Formule 1 Vrij Van>>

 
Online Bestellen
 
Formule 2 Multivitaminen Complex
Herbalie Multivitaminen Complex Formule 2 Klik hier voor een vergroting
Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt ... Formula 2 Multivitaminen, uw dagelijkse multivitamine met meer dan 15 vitaminen en mineralen om u te helpen uw ADH te bereiken. Helpt u bij het bereiken van uw dagelijkse vitaminen- en mineralenbehoefte als onderdeel van een evenwichtig en uitgebalanceerd dieet.
ē Vitamine A, foliumzuur, B6, B12 en zink helpen bij het onderhouden van de normale functie van het immuunsysteem
ē Calcium en fosfor voor het onderhoud van goede botten en tanden
ē Vitamine C en E helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.
 
Online Bestellen
 
Vezel- en Kruidentabletten 
Herbalife Vezels- en Kruiden Klik hier voor een vergroting
Vezelsupplement helpt u bij het bereiken van de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels. Het eten van uitgebalanceerde voeding met veel volkorenproducten kan u helpen de dagelijkse vezelhoeveelheden binnen te krijgen, die bijdragen tot betere opname van voedingsstoffen. Als u moeite heeft om genoeg vezels te eten, neem dan een vezelsupplement om zo te helpen de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels te bereiken. Vezel- & Kruidentabletten bevat havervezels en peterselie-, oranjebloesem-, hibiscusbloemen venkelzaadpoeder. De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen. De aanbevolen 6 tabletten per dag bevatten 2,4 gram vezels.
 
Online Bestellen
 
Formule 3 - Personalised Protein Poeder
Herbalife ProteineFormule 3  Klik hier voor een vergroting
Formula 3 Personalised Protein Powder is een rijke bron van soja- en wei proteÔne, wat u kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa in het lichaam en het behoud van vitale botten
Het vergroten van de magere spiermassa van uw lichaam kan bijdragen aan een verhoogd metabolisme,wat betekent dat u meer calorieŽn zult verbranden. Zelfs wanneer u slaapt!
Formula 3 is een makkelijke manier om uw proteÔne-inname te personaliseren als ondersteuning bij uw gewichtsbeheersing of training. ProteÔnen uit voedingsmiddelen als soja of zuivel worden 'compleet' genoemd, omdat ze een balans bevatten van alle essentiŽle aminozuren (of bouwstenen) voor de groei en het behoud van spieren.
Uw lichaam heeft 1g proteÔne per kg lichaamsgewicht nodig. Bij sporters zal dit meer zijn, afhankelijk van de sport zelf. Het lichaam heeft dagelijks de juiste hoeveelheid proteÔne nodig om sterk en gezond te blijven. ProteÔne, en met name de eiwitbouwstenen, die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel.
 
Online Bestellen
 
OPTIMALISEER UW PROGRAMMA
 
Thermojetics instant kruidendrank
Herbalife Thermojetics Kruidendrank Klik hier voor een vergroting

Een verfrissende drank, laag in calorieën en geïnfundeerd met groene en zwarte thee.
Als u een drukke of actieve levensstijl leidt, voelt u zich wellicht vaak niet helemaal alert en heeft u moeite geconcentreerd te blijven. Instant Kruidendrank een verfrissende drank, die zowel warm als koud gedronken kan worden. Het is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijks benodigde vloeistofinname te behalen. 
• Weinig calorieën – ongeveer 6 kcal per portie
• Eén kopje Instant Kruidendrank bevat 85 mg cafeïne om te helpen de alertheid te verhogen en concentratie te verbeteren
• Onze groene thee is uit water geëxtraheerd om u het beste uit groene thee te geven
Deze unieke mix van orange pekoe – een traditionele zwarte thee, en groene thee, met extracten van de malvabloem, hibiscusbloem en kardemomzaad, is ontwikkeld om te doen herleven en verfrissen.
Meng een ½ theelepel (ongeveer 1,7 g) met 250 ml heet of koud water. Instant Kruidendrank is een verfrissende drank die u op zichzelf kunt drinken of tijdens de maaltijd en bevat slechts 6,2 kcal per portie

Verkrijgbaar in 4 smaken: Original, Framboos, Perzik en Citroen.

Thermojetics instant kruidendrank 100gram: enkel in de smaak “ Original”.

Meer informatie Thermojetics kruidendrank>>

 
Online Bestellen
 
Cell Activator
Herbalife Cell Activator Klik hier voor een vergroting

Cell Activator bevat een speciale formule, die het lichaam voorziet van B-vitaminen (B1, B2 en B6), plus de essentiŽle mineralen mangaan en koper voor een normaal energiemetabolisme en zink voor een normaal koolhydraatmetabolisme.Cell Activator is een mix van essentiŽle voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld voor een dagelijkse ondersteuning voor de energieproductie van cellen en de bescherming tegen oxidatieve stress. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen.
Cell Activator bevat drie belangrijke, zeldzame plantenextracten: chlorella, cordyceps en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze het lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als u dagelijks Cell Activator gebruikt, kunnen de normale energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en de essentiŽle voedingsstoffen optimaal benut worden.

Sommige voedingsstoffen komen meer dan voldoende voor in het gemiddelde dieet, andere komen te weinig voor of worden moeilijk opgenomen door het lichaam. Cell Activator biedt u een extra hoeveelheid van de speciale voedingsstoffen, die bijdragen tot de normale energieproductie van het lichaam en hierdoor kan uw lichaam efficiŽnter presteren.

 
Online Bestellen
 
Thermo Complete
Herbalife Thermo Complete Klik hier voor een vergroting
Herbalife Thermo Complete levert cafeÔne om u een mentale boost te geven door te helpen de concentratie te verbeteren en alertheid te vergroten.
ē Een unieke mix van natuurlijke cafeÔne uit groene thee en yerba mate
ē Vitamine C draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid
ē CafeÔne om de concentratie en alertheid te helpen verbeteren
Thermo Completeô is een revolutionair kruidensupplement, ook ter ondersteuning van het proces van de gewichtsbeheersing. Het combineert een krachtige mix van met zorg geselecteerde kruiden, die u helpen in de strijd tegen de dagelijkse opgaven, die o.a.met afslanken en gewichtsbeheersen samenhangen, zoals snoepen, honger, flauwte, enz.
Ook het meest perfecte gewichtbeheersingsplan, waarin sprake is van optimale voeding en regelmatige lichaamsbeweging, kan niet voorkomen dat u zich soms slap voelt. Zelfs voor de meest toegewijde deelnemer, die vastbesloten is zijn of haar gewicht onder controle te krijgen, kan het buitengewoon lastig zijn om de dag door te komen zonder toe te geven aan de neiging tot snoepen of iets te doen tegen een knagend hongergevoel.  
 
Online Bestellen
 
Thermojetics Geel
Herbalife Thermojetics Geel Klik hier voor een vergroting
Thermo Yellow is een voedingssupplement rijk aan chroom om het macronutriŽntmetabolisme en normale glucosewaarden van het bloed te helpen ondersteunen. Een dagelijks voedingssupplement, dat chroom bevat, om de normale glucosewaarden van het bloed te helpen onderhouden. Regulering van de bloedsuikerspiegel gedurende de dag kan helpen bij het verminderen van dips in het energieke gevoel, die kunnen leiden tot snacken.  Kan overdag als 's avonds gebruikt worden.
 
Online Bestellen
 
Gourmet Tomato soep

Herbalife Gourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje, dat gemakkelijk te bereiden is. Het combineert het nieuwste op het gebied van voedingswetenschap met prebiotische inulinevezels en natuurlijke tomatenlycopeen. De kruiden basilicum en oregano bieden u de smaak van de Mediterrane keuken.

ē 104 kcal per portie, ideaal voor diegenen die hun calorie-inname willen beheersen
ē Rijk aan proteÔne (7 g) om u te helpen magere spiermassa op te bouwen
ē Rijk aan vezels (3,2 g) om u te helpen tegemoet te komen aan uw dagelijkse vezelinname
ē Ideaal als onderdeel van uw evenwichtige, 5-kleine-maaltijdenplan
ē 8 keer zoveel proteÔne als in normale tomatensoep*
* The composition of foods; Foods Standards Agency en The Institute of Food Research in the UK, 2006..

WAAROM HEEFT U HET NODIG? Gourmet Tomatensoep is een geweldig, hartig snackalternatief, of het nu iets warms en smakelijks is voor tussen de maaltijden door of een appetizer, of zelfs als tussendoortje laat op de avond. Houdt het evenwichtig en smakelijk zonder de calorieŽn zich op te laten stapelen.

 
Online Bestellen
 
ProteÔnereep
Herbalife Proteinereep  Klik hier voor een vergroting

Weersta de verleiding van die chocoladereep vol calorieŽn.
Herbalife ProteÔnerepen zijn een heerlijk, evenwichtig tussendoortje.Ook gemakkelijk voor onderweg.Elke Herbalife proteÔnereep bevat ongeveer 140 calorieŽn en bijna 10 g hoogwaardige zuivelproteÔne, wat kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa. Het vergroten van de magere spiermassa van uw lichaam kan bijdragen aan een verhoogd metabolisme. Overheerlijke proteïne repen: boordevol voedingsstoffen:
ē Een uitgebalanceerde combinatie van 10 g proteÔne en 15 g koolhydraten
ē 10 g proteÔne helpt u magere spiermassa op te bouwen
ē Rijk aan vitaminen B1, B2, B6, vitamine E en pantotheenzuur
Deze repen zijn gemaakt van echte chocolade, maar hebben veel minder calorieŽn en vetten. Een lekker en verantwoord tussendoortje!


Verkrijgbaar in de smaken: vanille-amandel, chocolade-pinda en citroen.
14 stuks per doos.

 
Online Bestellen
 
Geroosterde sojaboontjes
heerlijke snack met de herbalife sojaboontjes

Dit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9g proteÔne en 113kcal per zakje, zijn Geroosterde Sojabonen een evenwichtiger alternatief voor andere hartige snacks, zoals chips of crackers.
Heerlijk van smaak Ė geroosterd en licht met zout besprenkeld.
In handige individuele zakjes, ideaal voor wanneer u onderweg bent.
12 zakjes per doos.

 
Online Bestellen
 
AloŽ concentraat drinksiroop van de AloŽ Vera plant Barbadensis
Klik hier voor een vergroting

Een pure verfrissende drank op basis van aloŽ. Met dit verfrissende concentraat verzacht u uw ingewanden. Door de kalmerende kruidenkwaliteiten van AloŽ (40%), kan deze verfrissende drank een positieve invloed hebben op de normale spijsvertering. Tevens brengt u zo het zelfreinigend vermogen van uw lichaam op een hoger plan. De siroop is bereid uit aloŽ van topkwaliteit ( Barbadensis ) en biedt u bovendien de weldadige werking van het kruid kamille. Met behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife erin geslaagd om de beroemde organische voedingstoffen uit de AloŽ-Veraplant te destilleren en te stabiliseren.
Of u uw gewicht nu wilt beheersen of een druk en actief leven leidt, het kan moeilijk zijn uw lichaam dagelijks van de benodigde 2 liter vloeistof te voorzien. Het gebruik van Herbal AloŽsiroop is een ideale manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en heerlijk smakende drank om u te helpen uw vloeistofinname te verhogen.

Inhoud 473 ml
.

 
Online Bestellen
 
AloŽ drinksiroop van de AloŽ Vera plant met MANGO smaak

Een pure verfrissende drank met mangosmaak op basis van aloŽ. Met dit verfrissende concentraat verzacht u uw ingewanden. Door de kalmerende kruidenkwaliteiten van AloŽ en o.a kamille, kan deze verfrissende drank een positieve invloed hebben op de normale spijsvertering. Tevens brengt u zo het zelfreinigend vermogen van uw lichaam op een hoger plan. Met behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife er in geslaagd om de beroemde organische voedingstoffen uit de AloŽ-Veraplant te destilleren en te stabiliseren.

ē caloriearm.
ē Geen toegevoegde suikers
ē 40% aloë vera sap van het aloë vera blad Barbadensis

Inhoud 473 ml.

 
Online Bestellen
 
AloŽ Vera drinksiroop MAX
 

Deze verfrissende drank heeft een meer bittere smaak door het hoog gehalte van aloŽ vera Barbadensis concentraat.

ē Herbal AloŽ Max bevat 97% gel afkomstig van het aloŽ verablad en is voorzien van het kwaliteitskeurmerk van de 'Internationale AloŽwetenschap*' (IASC)
ē Bevat geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen
ē Laag in calorieŽn
ē De bevoorrading van de aloŽ vera wordt nu gedaan vanuit Herbalife Innovations and Manufacturing. Herbalife is eigenaar van het hele proces, van 'Seed to Feed'! *
ē AloŽ Max is hoog in AloŽ gehalte en laag in suikergehalte.
ē Vooral voor mensen die hun gewicht willen beheersen en gevoelig zijn voor suiker is AloŽ Max dť uitkomst
Het binnenkrijgen van de benodigde dagelijkse vloeistofhoeveelheid van 2 liter kan een uitdaging zijn, zeker als u een druk leven leidt. Nu kunt u makkelijk genieten van devoordelen van geconcentreerde aloŽ met Herbal AloŽ Max. Het is een verfrissende en evenwichtige toevoeging aan uw water om u te helpen uw dagelijkse vloeistofinname te behalen.


Inhoud 473 ml.

 

Verschil in smaak van de 3 soorten Herbal Aloe Drank.

• Aloe Concentrate bevat citroen, fris zoet van smaak
• Mango bevat Mango, waardoor het fris zoet van smaak is.
• Aloe Max is puur, smaakt iets bitter, fris bitter, door hoog aloŽ gehalte

 
Online Bestellen
 

Voor meer informatie over afslanken, aankomen,Ö

 

Herbalife Uw Welzijn, Onze Passie

VRIJBLIJVEND ADVIES >>>
 
 

UW WELZIJN - Kim Van Biesen

 
Onafhankelijk Herbalife member

Smidstraat 12

3891 Mielen-Boven-Aalst, BelgiŽ

info@uwwelzijn.be - 0495/633628

 

Top