Herbalife producten bestellen - Herbalife distributeur België - Uw Welzijn  
 
HERBALIFE PRODUCTEN BESTELLEN - LEVERING TAXIPOST 24H IN HEEL BELGIE !
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

AANKOMEN MET HERBALIFE

Inderdaad, U kan ook op een gezonde manier bijkomen of aankomen met Herbalife producten. Het is immers geen dieetvoeding! Er zijn ook mensen die last hebben van ondergewicht. Dit kan verscheidene oorzaken hebben. Ondergewicht door slechte voedingsgewoontes, door stress, medische redenen...
Aankomen betekent echter niet "meer vet" gaan eten. De uitgebalanceerde voeding van Herbalife voedt de spieren en de weefsels, waardoor u niet alleen, fysiek, zichtbaar zal bijkomen, maar het ondersteunt ook een normaal energieniveau. 
De Herbalife voeding draagt bij tot een betere spiermassa, is erg simpel in gebruik, heeft een heerlijke smaak. Aankomen in spiermassa, zijn gezonde kilo's.

Aankomen met Herbalife

Bij aankomen gebruikt u de Herbalife producten als volgt:

- 3x per dag een normale, evenwichtige maaltijd
- 3x per dag een heerlijke, voedende shake (Formule 1) als toetje
- 3x per dag vezel- en kruidentabletten 

Ook bij aankomen of ondergewicht dient men per dag gemiddeld 8 glazen water drinken, voldoende groenten en fruit te eten, aan beweging doen.( eventueel spieropbouwende sport )

 
Formule 1 voedingsshake
Klik hier voor een vergroting

Het lichaam heeft uitgebalanceerde voeding nodig om optimaal te functioneren. Als u uw gewicht veilig en gemakkelijk wilt beheersen en zelf wilt blijven bepalen hoeveel u weegt, kan Formule 1 u helpen uw doel echt te bereiken.
Heerlijke, uitgebalanceerde maaltijd, die een uitstekende balans geeft van hoogwaardige proteïnen uit melk en soja, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden. Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnenkrijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen.
Deze voedingsstoffen worden niet alleen snel door het lichaam opgenomen, maar elke portie van deze uitgebalanceerde voeding is een heerlijke en vullende maaltijd. Helpt u niet alleen overtollige kilo’s, maar ook die extra centimeters kwijt te raken.
F1 shakes hebben mensen over de hele wereld geholpen bij het bereiken van hun gewichtsverliesdoelen. Bereik de uwe vandaag nog!


• De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld. (35% marktaandeel in de wereldwijde gewichtsbeheersingssector. Euromonitor 2012)
• Ondersteund door de wetenschap: Klinische studies tonen aan dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes als onderdeel van een caloriebeperkend dieet, samen met gemiddelde beweging, effectief is voor het beheersen van het gewicht.
• Caloriebeheersend: 220 kcal per portie
• Formula 1 shakes zijn rijk aan proteïnen uit zuivel en soja (18 g per portie) en een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen door training.
• Een Formula 1 shake is snel te bereiden en een handig evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner.
• Sojaproteïne: een compleet proteïne dat alle essentiële aminozuren biedt.
• Biedt essentiële vitaminen en mineralen.
.

Aantal porties per blik: 21.

Zakjes vanillesmaak per 7 stuks.

Smaken: Cookies and Cream, Vanille, Tropical Fruit, Chocolade, Cappuccino, Aardbei, Toffee-appel-kaneel, Chocolade munt

Meer informatie Formule 1 voedingsshake>>
 
Online Bestellen
 
Formule 1 Maaltijdrepen
Formule 1 MaaltijdrepenFormule 1 Maaltijdrepen

Dit is de shake in de vorm van een heerlijke reep! Deze maaltijdreep is de ideale oplossing voor de momenten dat een shake maken moeilijk is, bijvoorbeeld in de auto, op de sportschool, op het werk, het vliegveld etc...

Twee smaken.

Per doos van 7 stuks.

Meer informatie Formule 1 Maaltijdrepen>>

 
Online Bestellen
 
Formule 1 Voedingsshake Vrij Van - Lactose, gluten en soja

Heeft u een voedselallergie of voedselintolerantie? Ook voor u heeft Herbalife een oplossing!
Verkrijg ook alle voedingsstoffen, die u nodig heeft, in een heerlijke vanillesmaak.
Deze Formule 1 Vrij Van is een evenwichtige maaltijd en biedt een uitstekende balans van hoogwaardige erwtproteïne, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden.
Bevat bosbes- en granaatappelextracten.

U kan de shake bereiden met rijstmelk of melk , naargelang uw voedselallergie of -intolerantie.
Eventueel zelfs met water met wat fruit, maar dan best wat meer shake gebruiken, gezien water geen proteïne bevat.

Aantal porties per blik: 21.

Smaak: Vanille

Meer informatie Formule 1 Vrij Van >>

 
Online Bestellen
 
Vezel- en Kruidentabletten 
Klik hier voor een vergroting

Vezelsupplement helpt u bij het bereiken van de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels. Het eten van uitgebalanceerde voeding met veel volkorenproducten kan u helpen de dagelijkse vezelhoeveelheden binnen te krijgen, die bijdragen tot betere opname van voedingsstoffen. Als u moeite heeft om genoeg vezels te eten, neem dan een vezelsupplement om zo te helpen de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels te bereiken. Vezel- & Kruidentabletten bevat havervezels en peterselie-, oranjebloesem-, hibiscusbloemen venkelzaadpoeder. De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen. De aanbevolen 6 tabletten per dag bevatten 2,4 gram vezels.

 
Online Bestellen
 
DOELTREFFENDE SUPPLEMENTEN
 
Formule 3 - Personalised Protein Poeder
Klik hier voor een vergroting

Formula 3 Personalised Protein Powder is een rijke bron van soja- en wei proteïne, wat u kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa in het lichaam en het behoud van vitale botten
Het vergroten van de magere spiermassa van uw lichaam kan bijdragen aan een verhoogd metabolisme,wat betekent dat u meer calorieën zult verbranden. Zelfs wanneer u slaapt!
Formula 3 is een makkelijke manier om uw proteïne-inname te personaliseren als ondersteuning bij uw gewichtsbeheersing of training. Proteïnen uit voedingsmiddelen als soja of zuivel worden ‘compleet’ genoemd, omdat ze een balans bevatten van alle essentiële aminozuren (of bouwstenen) voor de groei en het behoud van spieren.
Uw lichaam heeft 1g proteïne per kg lichaamsgewicht nodig. Bij sporters zal dit meer zijn, afhankelijk van de sport zelf. Het lichaam heeft dagelijks de juiste hoeveelheid proteïne nodig om sterk en gezond te blijven. Proteïne, en met name de eiwitbouwstenen, die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel.

 
Online Bestellen
 
Formule 2 Multivitaminen Complex
Klik hier voor een vergroting

Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt ... Formula 2 Multivitaminen, uw dagelijkse multivitamine met meer dan 15 vitaminen en mineralen om u te helpen uw ADH te bereiken. Helpt u bij het bereiken van uw dagelijkse vitaminen- en mineralenbehoefte als onderdeel van een evenwichtig en uitgebalanceerd dieet.
• Vitamine A, foliumzuur, B6, B12 en zink helpen bij het onderhouden van de normale functie van het immuunsysteem
• Calcium en fosfor voor het onderhoud van goede botten en tanden
• Vitamine C en E helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

 
Online Bestellen
 
Cell Activator
Klik hier voor een vergroting

Cell Activator bevat een speciale formule, die het lichaam voorziet van B-vitaminen (B1, B2 en B6), plus de essentiële mineralen mangaan en koper voor een normaal energiemetabolisme en zink voor een normaal koolhydraatmetabolisme.Cell Activator is een mix van essentiële voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld voor een dagelijkse ondersteuning voor de energieproductie van cellen en de bescherming tegen oxidatieve stress. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen.
Cell Activator bevat drie belangrijke, zeldzame plantenextracten: chlorella, cordyceps en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze het lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als u dagelijks Cell Activator gebruikt, kunnen de normale energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en de essentiële voedingsstoffen optimaal benut worden.

Sommige voedingsstoffen komen meer dan voldoende voor in het gemiddelde dieet, andere komen te weinig voor of worden moeilijk opgenomen door het lichaam. Cell Activator biedt u een extra hoeveelheid van de speciale voedingsstoffen, die bijdragen tot de normale energieproductie van het lichaam en hierdoor kan uw lichaam efficiënter presteren.

 
Online Bestellen
 

Proteinereep

Klik hier voor een vergroting
Weersta de verleiding van die chocoladereep vol calorieën.
Herbalife Proteïnerepen zijn een heerlijk, evenwichtig tussendoortje.Ook gemakkelijk voor onderweg.Elke Herbalife proteïnereep bevat ongeveer 140 calorieën en bijna 10 g hoogwaardige zuivelproteïne, wat kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa. Het vergroten van de magere spiermassa van uw lichaam kan bijdragen aan een verhoogd metabolisme. Overheerlijke proteïne repen: boordevol voedingsstoffen:
• Een uitgebalanceerde combinatie van 10 g proteïne en 15 g koolhydraten
• 10 g proteïne helpt u magere spiermassa op te bouwen
• Rijk aan vitaminen B1, B2, B6, vitamine E en pantotheenzuur
Deze repen zijn gemaakt van echte chocolade, maar hebben veel minder calorieën en vetten. Een lekker en verantwoord tussendoortje!


Verkrijgbaar in de smaken: vanille-amandel, chocolade-pinda en citroen.
14 stuks per doos.
 
Online Bestellen
 

Gourmet Tomato soep

Herbalife Gourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje, dat gemakkelijk te bereiden is. Het combineert het nieuwste op het gebied van voedingswetenschap met prebiotische inulinevezels en natuurlijke tomatenlycopeen. De kruiden basilicum en oregano bieden u de smaak van de Mediterrane keuken.

• 104 kcal per portie, ideaal voor diegenen die hun calorie-inname willen beheersen
• Rijk aan proteïne (7 g) om u te helpen magere spiermassa op te bouwen
• Rijk aan vezels (3,2 g) om u te helpen tegemoet te komen aan uw dagelijkse vezelinname
• Ideaal als onderdeel van uw evenwichtige, 5-kleine-maaltijdenplan
• 8 keer zoveel proteïne als in normale tomatensoep*
* The composition of foods; Foods Standards Agency en The Institute of Food Research in the UK, 2006..

WAAROM HEEFT U HET NODIG? Gourmet Tomatensoep is een geweldig, hartig snackalternatief, of het nu iets warms en smakelijks is voor tussen de maaltijden door of een appetizer, of zelfs als tussendoortje laat op de avond. Houdt het evenwichtig en smakelijk zonder de calorieën zich op te laten stapelen.

 
Online Bestellen
 

Geroosterde sojaboontjes

heerlijke snack met de herbalife sojaboontjes

Dit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9g proteÔne en 113kcal per zakje, zijn Geroosterde Sojabonen een evenwichtiger alternatief voor andere hartige snacks, zoals chips of crackers.
Heerlijk van smaak Ė geroosterd en licht met zout besprenkeld.
In handige individuele zakjes, ideaal voor wanneer u onderweg bent.
12 zakjes per doos.

 
Online Bestellen
 
Voor meer informatie over afslanken, aankomen,Ö
 
VRIJBLIJVEND ADVIES >>>
 
 

UW WELZIJN - Kim Van Biesen

 
Onafhankelijk Herbalife member

Smidstraat 12

3891 Mielen-Boven-Aalst, BelgiŽ

info@uwwelzijn.be - 0495/633628

 
Top