Herbalife producten bestellen - Herbalife distributeur België - Uw Welzijn  
 
HERBALIFE PRODUCTEN BESTELLEN - LEVERING TAXIPOST 24H IN HEEL BELGIE !
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

HERBALIFE INTERNATIONAL

Herbalife gaat op de Beurs, de NYSE.Michael O Johnson bij de beursnotering
 
Herbalife, met haar hoofdkantoor in Los Angeles, Californië (USA) is momenteel actief in 94 landen en kent een wereldwijde omzet van $ 7 miljard in 2015. Het bedrijf staat officieel genoteerd op de New York Stock Exchange.
 

Herbalife hoe het begon!

Herbalife is het initiatief geweest van een jongen, die teleurgesteld was door de tragedie, die zijn moeder had meegemaakt. Mark Hughes was de zoon van een professioneel fotomodel, die zoals dat nu eenmaal van iemand in dat beroep gevraagd wordt, altijd bezorgd was over haar gewicht. Niet superslank, betekent als model geen werk. Door deze druk was haar leven een aaneenschakeling van aankomen en afvallen. Mark en zijn moeder leefden bij zijn grootouders, die de jongen de belangrijke basiswaarden van het leven bijbrachten: eerlijkheid, hard werken en betrouwbaarheid. 

Toen zijn moeder hertrouwde, verhuisden zij naar een achterstandswijk, waar Mark leerde overleven in een sfeer van geweld en drugs. Hij werd geplaatst op een school voor probleemkinderen. Hier leerde Mark wat karakter en hard werken voor je kan betekenen. Toen hij klaar was met zijn opleiding, werd hij medewerker van het schoolbestuur, en hielp met het inzamelen van fondsen om andere kinderen een kans te geven.

 Hoofdgebouw van Herbalife InternationalDe gezondheidsproblemen van Mark's moeder waren een zware last voor het gezin en haar huwelijk, zodat ook Mark's stiefvader haar op zeker moment in de steek liet. Mark was jarenlang machteloos getuige van zijn moeders vruchteloze pogingen om af te slanken, hoe ze het ene na het andere dieetprogramma probeerde. Uiteindelijk ging ze naar verschillende doktoren voor hulp en werd ze afhankelijk van een gevaarlijke combinatie van voorgeschreven dieetpillen en kalmeringsmiddelen.  

Toen Mark net 18 jaar was stierf Jo-Ann Hughes op de leeftijd van 36 jaar aan een onvoorziene overdosis. Vanaf dat moment heeft Mark Hughes besloten zijn leven te wijden aan het voorkomen van dergelijke excessen, door mensen te helpen op een gezonde en verantwoorde manier hun gewicht te beheersen. Nadat hij een tijdje als distributeur voor een bedrijf in afslankmiddelen had gewerkt, maar nadat het faillissement van zijn werkgever voor hem op een financieel debacle was uitgelopen, richtte hij in februari 1980 Herbalife International op.

Dit alles met behulp van Dr. Bruce Halsted, een wereldberoemde arts op het gebied van kankerbestrijding, welke Mark uitnodigde voor een symposium over Chinese kruiden. Hier hoorde Mark hoe de Chinezen reeds eeuwenlang kruiden gebruiken om hun gezondheid te verbeteren en ter bestrijding van allerlei kwalen. Mark bezocht China en raakte overtuigd van het feit dat hij het meest effectieve afslankmiddel zou kunnen creëren door eeuwenoude kruidengeneeswijzen te combineren met de modernste technologieën. 

Het was de drijfveer van zijn moeders lot, die Mark Hughes ertoe brachten zijn producten over de hele wereld te verspreiden, zodat iedereen een kans zou krijgen op gezonde voeding, want dat is waar het bij Herbalife om gaat. Meer en meer zijn wij op zoek naar onze verbinding met moeder aarde, in deze snelle tijd van vervuiling, verkwisting en overconsumptie. Herbalife helpt ons het natuurlijk evenwicht te herstellen.

Herbalife de beste voeding- en verzorgingsproducten ter wereld.
Zo eenvoudig is het! Miljoenen tevreden klanten hebben ervaren dat je met Herbalife op een gezonde en verantwoorde manier je ideale streefgewicht kunt bereiken. En behouden. De producten werken en ze werken goed. Onze op kruiden gebaseerde producten zijn samengesteld uit de beste botanische en andere natuurlijke ingrediënten. En de persoonlijke verzorgingsproducten van Herbalife vertegenwoordigen de nieuwe "State-of-the-art" in een markt met een totale omzet van zo'n 200 miljard Euro. Herbalife is het beste, omdat Herbalife mensen er het beste laat uitzien en zich het beste laat voelen.
 
Herbalife heeft een bewezen staat van dienst.
Herbalife heeft het leven van duizenden mensen veranderd, en doet dit al meer dan 30 jaar. Als Herbalife niet zou zijn wat wij u hier vertellen hadden ze nooit zo'n staat van dienst opgebouwd in de afgelopen drie decennia. Mensen worden aangetrokken tot Herbalife, omdat ze weten dat het bedrijf er altijd voor hen zal zijn.
 
Ons verkoopteam is toegewijd aan succes - hun eigen succes èn uw succes.
Herbalife distributeurs zijn enorm toegewijd aan de producten, die in veel gevallen ook hun leven heeft veranderd en ze zijn vastbesloten om dit iedereen te laten weten. En zodra een Herbalife distributeur het succes eenmaal heeft geproefd, dan is hij of zij altijd op zoek naar anderen om ze te helpen om ook succesvol te worden. Uw support team is de gehele familie van Herbalife distributeurs. Zowel online als in directe communicatie met u.
 
Michael O. Johnson CEO van Herbalife International
Herbalife International CEO Michael O. Johnson

 

Michael O. Johnson is sinds 2003 naar Herbalife gekomen na 17 jaar te hebben gewerkt voor de Walt Disney Corporation waar hij in zijn laatste periode actief was als president van Walt Disney International.

Als fanatiek triatleet is Michael vol passie over voeding en welzijn en heeft een visie voor de ontwikkeling om Herbalife verder te positioneren als een wereldklasse merk.

 
Adviesraad HERBALIFE
De geleerden van onze Adviesraad verrichten baanbrekend onderzoek naar het gebruik van voedingsproducten voor een versterkt welzijn en een betere gewichtsbeheersing. Door bestudering van synergetisch werkende combinaties van kruiden vormen zij de motor van onze productontwikkeling. 
Hun klinische resultaten bevestigen de bijzondere kracht van bepaalde kruiden en monden uit in nog fijner afgestemde formules. 

De Adviesraad telt voorts verschillende andere bekroonde wetenschappers die op hun gebied toonaangevend zijn en die richting geven aan onze productontwikkeling. 

 
Adviesraad Herbalife met David Heber, Luigi Gratton, Steve Henig, Louis Ignarro
 
Louis Ignarro (Nobelprijswinaar geneeskunde, 1998)
In maart 2003 is Louis Ignarro aangetreden als lid van de wetenschappelijke adviesraad van Herbalife. Louis Ignarro ontving in 1998 de Nobelprijs voor zijn onderzoek naar de invloed van Nitric Oxide op hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, erectiestoornissen en andere aandoeningen. Louis Ignarro is nu betrokken bij de ontwikkeling van de Herbalife producten en zet zijn kennis en ervaring om in producten, die de kans op bovengenoemde aandoeningen doen verkleinen. 
David Heber (UCLA) 
Professor, UCLA Department of Medicine - Division of Clinical Nutrition Voorzitter van de Wetenschappelijke Adviesraad van ons bedrijf. Heber is ook een begaafd auteur. Hij heeft een groot aantal boeken over gezondheidszaken op zijn naam staan zoals 'L.A. Shape Diet', 'Natural Remedies for a Healthy Heart', 'The Resolution Diet' en 'What Color is Your Diet?' 
 
M.D., M.P.H, Vice President, Medical Affairs and Education

Prof. Luigi Gratton earned an undergraduate degree in science and a Masters in public health from University of California, Los Angeles. He was awarded a medical degree from Mount Sinai Medical School of New York University and fulfilled his residency in family medicine at Los Angeles County Hubert Humphrey Family Medicine Center. He completed a postdoctoral fellowship in clinical nutrition at the David Geffen School of Medicine at UCLA. In addition, Gratton has worked as a physician specialist in family medicine and as a clinical physician at the UCLA Center for Human Nutrition in the risk factor obesity program.

 
De Adviesraad
Zij bewaken de kwaliteit, de werkzaamheid en de veiligheid van ons assortiment. De Adviesraad vormt een onschatbare bron van kennis omtrent de welzijnseffecten van onze producten en programma’s.  Er is een nauwe samenwerking met de fine fleur in de voedingswetenschappen, de industrie en de regelgevende autoriteiten over de gehele wereld. Bovendien vormt onze onlangs in nieuwe samenstelling geïnstalleerde Adviesgroep een belangrijke informatiebank voor Herbalife’s wereldwijde Distributeursnetwerk.
 
Herbalife Family Foundation

Herbalife Family Foundation

De Herbalife Family Foundation is een non profit organisatie, geheel voor het helpen van kinderen en hun families over de gehele wereld. Voor kinderen in nood is overleven een droom met de gewone basis behoeften van het leven. Weg van armmoede, honger, misbruik. Het ontvangen van medische hulp en opleiding. Met de hulp van Herbalife Distributeurs en sociaal bewuste mensen over de hele wereld met een toewijding om een verschil te maken de Herbalife Family Foundation zijn trots een helpende hand aan te reiken aan kinderen in nood in meer dan twintig landen.

 
Voor meer informatie over afslanken, aankomen,Ö
 
VRIJBLIJVEND ADVIES >>>
 
 

UW WELZIJN - Kim Van Biesen

 
Onafhankelijk Herbalife member

Smidstraat 12

3891 Mielen-Boven-Aalst, BelgiŽ

info@uwwelzijn.be - 0495/633628

 
Top